ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Το 44αρι του Φούλη και ο Μπαστιάν

Οι πρωταγωνιστές της εβδομάδας. Με Άριστα το Δέκα

ΣΠΟΝΔΟΦΟΡΟΣ

ΣΠΟΝΔΟΦΟΡΟΣ

1. Στο περίστροφο. Τράβηξε το 44αρι του ο Αβέρωφ και έριξε μια ριπή στο θείο βρέφος. Οι σφαίρες δώρο από τον Γιώργο Φλέσσα με τα 44 copy paste της ομιλίας. Θα δείξει αν τα κτυπήματα ήταν θανατηφόρα ή απλώς δημιούργησαν σοβαρές ζημιές.

2. Στη ζωγραφική. Αν το θείο βρέφος έλεγε μια συγγνώμη, «έκανα λάθος» και δεν έκανε μακιγιάζ της ασχήμιας με τις «πινελιές», οι σφαίρες θα περνούσαν ξυστά από το κεφάλι του. Ένας πίνακας που θα μπει στο κάδρο. Ένα μνημείο κακής επικοινωνίας.

3. Στο ντόμινο. Δεν έφτανε αυτό, ανοίγουν και άλλο κομμάτι στα Βαρώσια οι Τουρκοκύπριοι. Ναι, είναι αυτοί που «μπλόφαραν» κατά το θείο βρέφος – ΥΠΕΞ.

4. Στα όργανα. Άρχισαν λοιπόν οι δημοσκοπήσεις στα κανάλια, άρχισαν και οι αρλούμπες για όσους ξέρουν να τις διαβάζουν. Δεν μπορώ αλλιώς να εξηγήσω δημοσκόπηση εννέα μήνες πριν από τις εκλογές που δηλώνει ΜΟΝΟ το 3% πως δεν θα ψηφίσει. Ενώ διά του αποτελέσματος γνωρίζουμε πως στις εκλογές έχουμε σταθερά πάνω από 30% αποχή. Άσε που έχει (μόνο) 8% αναποφάσιστους. Τουλάχιστον αυτοί στο Sigma βάζουν ταυτότητα έρευνας.

5. Στα παλαβά. Αμ! το άλλο; Με βάση τη δημοσκόπηση του Sigma o Αχιλλέας Δημητριάδης, εμφανίζεται να κάνει «πάρτι» σε ΔΗΠΑ και Οικολόγους! Οι ναινέκοι με τους σκληρούς του Μαϊάμι. Σε λίγο θα δούμε τον Αβέρωφ να στηρίζει Χριστοδουλίδη και τον Μαυρογιάννη να στηρίζει Αβέρωφ. Όχι ο Χριστοδουλίδης δεν μπορεί να στηρίξει άλλον, το απαγορεύει η Άγγελα Μέρκελ του σπιτιού, και θα τις φάει με το μαδράτζιν.

6. Το λαχματζιούν. Το Αρφούιν μαθαίνουμε πως μπαινοβγαίνει σαν Ζορό στα πολιτικά σπίτια της Λευκωσίας και της Λεμεσού ψάχνοντας υποψήφιο κοινής αποδοχής. Η μέρα φεύγει το Αρφούιν έρχεται.

7. Στην ευθυγράμμιση. Ως ο μοναδικός πολιτικός εκτός του Healthy που έχει υπομονή, το Αρφούιν βλέπει τα άστρα να ευθυγραμμίζονται μπροστά στον φόβο της δημοτικότητας του θείου βρέφους. ΔΗΣΥ, ΔΗΚΟ, ΔΗΠΑ με κοινό υποψήφιο; Το Lexotanil μου, που θα έλεγε και ο Σπύρος.

8. Στη συνάντηση. Μπαίνει λοιπόν στο παιχνίδι και ο Πρόεδρος αγαπούλλας, για να διαχειριστεί τα αδιέξοδα, όπως λέει και ο Μπαστιάν, ο Σεφ του ICON. Αγάπη μου, Φούλη μου, αγάπη μου, έλα να δούμε τι θα κάνουμε.

9. Στην ηγεσία. Η Ομιλία Μητσοτάκη στο Κογκρέσο ήταν ό,τι καλύτερο έζησε ο ελληνισμός μετά το 2004. Σε ένα άψογο timing, όπου ο Ταγίπ με τη στάση απέναντι στη Σουηδία, έχυσε την καρδάρα με το γάλα που μάζεψε από το Ουκρανικό.

10. Στη δύναμη. Κράτα γερά Ζέτα της καρδιάς μας. Σύντομα σιδερένια ευχόμαστε.

*Σπονδοφόρος: Ο Κήρυκας που επιβάλλει την ειρήνη μεταξύ αντιμαχόμενων πλευρών.

 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΣΠΟΝΔΟΦΟΡΟΣ

Σταθερά βήματα πίσω: Τελευταία Ενημέρωση