ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Το ΝΑΜMΟS και τα 3Π

Μεγαλόφωνες συζητήσεις για deals που έρχονται, πωλήσεις, εξαγορές, νέοι παίκτες εμφανίζονται καθημερινά για να ψιλαφήσουν την κατάσταση. Χ-α-μ-ό-ς

Του Θωμά Μπέμπα

Του Θωμά Μπέμπα

Αναστάτωση, ένταση και ένα βουητό επικρατεί στο μαγαζί τις τελευταίες βδομάδες, ένα βουητό το οποίο ουδόλως υποχώρησε μετά τις εκλογές. Βλέπετε, η αγορά λειτουργεί ακριβώς αντίθετα με την πολιτική αλλά και την πανδημία. Όταν τα κρούσματα πολλαπλασιάζονται και υπάρχει αβεβαιότητα, το παζάρι σιωπά και παρακολουθεί καταγράφοντας κινήσεις των παικτών, το ίδιο συμβαίνει και όταν βγαίνουν τα πολιτικά μαχαίρια. Δεν έχω ακούσει κανένα στη σάλα του μαγαζιού να ρίχνει λάδι στη φωτιά, ακόμη και στις ιστορικές ημέρες του Al Jazeera. Μετά λοιπόν τη «μαγική» εξαφάνιση των κρουσμάτων, αλλά και την ψήφο εμπιστοσύνης στη δεξιά με τις εκλογές, η σάλα πήρε φωτιά. Μεγαλόφωνες συζητήσεις για deals που έρχονται, πωλήσεις, εξαγορές, νέοι παίκτες εμφανίζονται καθημερινά για να ψιλαφήσουν την κατάσταση. Χ-α-μ-ό-ς. «Επιτέλους θα γίνουμε Monte Carlo», φώναζε η (απαστράπτουσα) κυρία Ντίνα, η γυναίκα του πρώην μεγαλοτραπεζίτη. «Τα μάθατε κι εσείς» της απάντησε από το μπαρ ο κ. Βάσος, ο πρώην επιχειρηματίας και νυν εισοδηματίας, καθώς κατέβαζε στον λαιμό το Bulldog με τόνικ. «Πες μας τι ξέρεις και θα σου πω γλυκό αγόρι», του απάντησε η κυρία Ντίνα. ‘Ερχεται το περίφημο Nammos στην Κύπρο, και όχι μόνο, μιας και απ’ ότι φαίνεται υπάρχει μια ιερή συμμαχία των extra vaganza Παπαχριστοφόρου – Παπαλέκα – Tedy Saki για μετατροπή της Κύπρου σε high end προορισμό για το παγκόσμιο jet - set.» «Είσαι ενημερωμένος γλυκό αγόρι» απάντησε με ύφος τσατσάς σε ρωμαϊκό οίκο ανοχής (με την καλή έννοια) η κυρία Ντίνα. «Ολοι γνωρίζουν τα 2Π Παπαχριστοφόρου – Παπαλέκας, αυτό που λίγοι γνωρίζουν είναι πως υπάρχει και τρίτος, ο Tedy Saki στην εξίσωση», πρόσθεσε η κυρία Ντίνα. «Μιλάμε για επίπεδο Champion League» φώναξε από το τραπέζι του ο κυρ Νίκος, ο παρ’ ολίγον πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας. Πάντως το Lab Tower, ο ουρανοξύστης του πιο διάσημου εβραίου Λευκωσιάτη, τελειώνει οσονούπω και το high tech και glamorous που θα δούμε στη Στασικράτους θα κάνει το κολωνάκι να φαίνεται old fashioned λένε οι διάφοροι γνωρίζοντες, πρόσθεσα εγώ στην κουβέντα των παρευρισκομένων. «Το Nammos ανοίγει στο Park Lane το 2022 και ο όμορφος μάνατζερ του Γιώργος Βρετός πηγαινοέρχεται στην Κύπρο ήδη». Μάλιστα θεάθηκε με τον Tedy στη Στασικράτους να βλέπουν μαζί προς τον ουρανό. «Λέτε να αναλάβει και το περιβόητο fine dining restaurant στο Labtower ο κύριος Βρετός;» ρώτησε ο κ. Νίκος με τον γνωστό καθωσπρεπισμό και τακτ ενός ιδρυτικού μέλους της ένωσης νέων Trust. Η απορία πάντως φούντωσε στην σάλα.

Τι κοινό έχουν τα 3Π που αλλάζουν την life style Κύπρο. Σύμφωνα με κάποια πληροφόρηση ο Tedy εκτός από το σπίτι του Λάμπρου Χριστοφή στο Μοντ Παρνάς, έχει βίλα στην Ψαρού δίπλα από το Nammos και σύμφωνα με κάποια δημοσιεύματα ήθελε πάντα να γίνει δικό του το πετράδι στο στέμμα της Μυκόνου. «Οσοι δεν γνωρίζετε τι σημαίνουν όλα αυτά θα τα δείτε σε ένα ορεκτικό από τις σελίδες του Beautiful People, από τα εγκαίνια ενός εστιατορίου στο Park Lane για τα οποία θα τραγουδήσουν Ρέμος – Παπαρίζου» συμπλήρωσε η κυρία Ντίνα. «Τους είδα στον χορό του γάλακτος στο Δάλι πέρσι» μας προσγείωσε ανώμαλα από την κουζίνα ο μάγειράς μας ο Κώτσιος.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS