ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Αντρέας Μακρής: Ευχαριστώ τη μεγάλη οικογένεια του Πανεπιστημίου UCLan

Το UCLan Cyprus εκφράζει επίσημα χαρά για την επιτυχία του φοιτητή του Ανδρέα Μακρή

Δελτίο Τύπου

Το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus εκφράζει επίσημα τη χαρά και την υπερηφάνεια του για την επιτυχία του φοιτητή του Ανδρέα Μακρή. Ο Κύπριος Διεθνής Επιθετικός της Ανόρθωσις Αμμοχώστου Αντρέας Μακρής, φοιτητής στο πρόγραμμα BSc Sport and Exercise Science, πέτυχε πρόσφατα μεταγραφή στην Αγλλική ποδοσφαιρική ομάδα Walsall.

Με γραπτή δήλωσή του ο Ανδρέας Μακρής αναφέρει: «Λόγω της επικείμενης μεταγραφής και μεταφοράς μου στηνAγγλική Walsall και την Αγγλία, οι υποχρεώσεις και οι αλλαγές στη ζωή και στο περιβάλλον μου, δεν μου επιτρέπουν να συνεχίσω κανονικά τις σπουδές μου στο Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus και την παρακολούθηση των μαθημάτων μου αυτή την στιγμή. Γι' αυτό, αρπάζω την ευκαιρία που μου δίνεται να ευχαριστήσω την μεγάλη οικογένεια του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus, του οποίου η διεύθυνση μου δίνει την τεράστια ευκαιρία να αναβάλω σε μεταγενέστερο στάδιο τις σπουδές μου στο Πανεπιστήμιο!»

Αναφερόμενος στο προσωπικό του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus, ευχαρίστησε όλο το ακαδημαϊκό και επαγγελματικό προσωπικό του Πανεπιστημίου που δουλεύουν τόσο σκληρά για να ικανοποιούν τις απαιτήσεις που χρειάζεται ένα υψηλών προδιαγραφών Πανεπιστήμιο. «Δεν θα παραλείψω να ευχαριστήσω προσωπικά τους καθηγητές αλλά και επικεφαλής του προγράμματος, Δρ. Κούλλα Πάρπα και Δρ. Μάρκο Μιχαηλίδη, πρώτα από όλα για την κατανόηση που είχαν προς το πρόσωπο μου και τις διευκολύνσεις που με βοήθησαν να συνδυάζω μαθήματα και προπονήσεις. Με την βοήθεια, την όρεξη και τις γνώσεις τους έχουν κάνει τους φοιτητές να λατρεύουν και να απολαμβάνουν τις διαλέξεις και όλα όσα περιλαμβάνει ο τόσο δύσκολος και απαιτητικός κλάδος, Sport and Exercise Science. Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στους Θάλια Παναγή και Δρ. Στάθη Χριστοδουλίδη, που είχα την τύχη να παρακολουθήσω τα μαθήματα τους την τελευταία χρονιά. Αυτά τα 2 χρόνια έμαθα τόσα πολλά, που ήδη περιμένω να επιστρέψω και να συνεχίσω από εκεί που έμεινα!»

Κλείνοντας, ευχαριστώντας και πάλι το Πανεπιστήμιο, αναφέρει ότι: «Με αυτή την πράξη του, το Πανεπιστήμιο UCLanCyprus δείχνει ότι δεν θα σταθεί εμπόδιο σε κανένα φοιτητή να ακολουθήσει την καριέρα του, αλλά επίσης για το πόσο σκέφτονται πρώτα το καλό του ανθρώπου που έχουν απέναντι τους. Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus, αγαπητοί καθηγητές, τα λέμε σε λίγα χρόνια!!»

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Όπως ήδη ελέχθη, αυτή η ιστορία είναι και το Βαρερλώ του Άντρου Κυπριανού και του κόμματος του βεβαίως! ...»
ΑΚΑ  |  21:01

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Προφανώς ο Τσσκ Νόρις τον απείλησε ότι θα βγάλει στην φόρα τα δάνεια του Ακελ στα συνεργατικά....»
Αρμαγεδών  |  11:34

Αγία Σοφία: Ένα αιώνιο πολιτικό σχέδιο

«Εν τω μεταξύ η δύση και η Ρωσσία σφυρούν αφιάφορα....»
Αρμαγεδών  |  08:48

Αθλητισμός: Τελευταία Ενημέρωση