ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

«Ας σκέφτονται μια δεύτερη φορά οι παλαίμαχοι, προτού μιλήσουν...» (vid)

Έκανε έκκληση να μιλούν όλοι πιο θετικά για τους παίκτες και να τους δίνουν θάρρος

Ναι μεν η ομάδα του Σάουθγκεϊτ βρίσκεται στην κορυφή του γκρουπ που συμμετέχει μετά το 1-0 επί των Σέρβων και το 1-1 κόντρα στη Δανία, αλλά οι εμφανίσεις των διεθνών είναι τέτοιες που έχουν προκαλέσει έντονο προβληματισμό για τον μεγαλύτερο στόχο που έχει τεθεί στη φετινή διοργάνωση.

Ο Ντέκλαν Ράις κλήθηκε να τοποθετηθεί, όπως συνέβη και με τον Χάρι Κέιν, για όλα τα σχόλια που έχουν ειπωθεί και γραφτεί κυρίως από παλαίμαχους διεθνείς που επίσης έχουν προσπαθήσει κι έχουν αποτύχει να κάνουν κάτι αξιομνημόνευτο με τη φανέλα με το εθνόσημο.

«Η αλήθεια είναι ότι δεν επηρεάζουν όλα αυτά. Βρίσκομαι στο χώρο πολλά χρόνια πλέον για να ξέρω πώς λειτουργεί όλο αυτό, ειδικά στην τηλεόραση. Θα έπρεπε να το σκέφτονται και μια δεύτερη φορά προτού μιλήσουν, αφού έχουν υπάρξει κι εκείνοι στη θέση που βρισκόμαστε εμείς. Μιλάμε όλοι λες και έχουμε αποκλειστεί, ενώ είμαστε στην κορυφή του ομίλου. Ας ξεκινήσουμε όλοι να μιλάμε θετικά για την ομάδα και να κάνουμε τους παίκτες να πιστεύουν ότι είναι οι κορυφαίοι για ν' αρχίσουν να παίζουν με αυτή τη νοοτροπία» είπε ο Ράις.

Πηγή: england365.gr

Euro 2024: Τελευταία Ενημέρωση