ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ξεκίνησαν οι διαπραγματεύσεις Ίντερ- Ρόμα για Μανωλά

Τα οικονομικά δεδομένα μπορεί να διαφοροποιήσει κάποιο έμψυχο αντάλλαγμα

ΠΗΓΗ: sport-fm.gr

Δρομολογημένη φαίνεται να είναι η μεταγραφή του Κώστα Μανωλά στην Ίντερ, με τη Ρόμα να συνειδητοποιεί πως δεν μπορεί να αποφύγει το«μοιραίο» και να έχει ξεκινήσει ήδη συζητήσεις με τους «νερατζούρι».

Μπορεί να βρισκόμαστε στο κρισιμότερο χρονικά σημείο της τρέχουσας σεζόν μπαίνοντας στην τελική ευθεία, οι ιθύνοντες της Ίντερ ωστόσο καταστρώνουν ήδη τα πλάνα τους για την επόμενη, έχοντας σε προτεραιότητα την ενίσχυση της αμυντικής γραμμής.

Στην λίστα με τα ονόματα των στόπερ που αποτελούν «στόχο», πρώτο φιγουράρει αυτό του Κώστα Μανωλά, με τους διοικούντες του συλλόγου του Μιλάνου να είναι διατεθειμένοι να πιέσουν όσο γίνεται τους αντίστοιχους της Ρόμα, προκειμένου να αποσπάσουν το πολυπόθητο «si».

«Σύμμαχος» των πρωταθλητών Ευρώπης του 2010 ο 26χρονος παίκτης ο οποίος έχει τοποθετηθεί ανοιχτά, εκφράζοντας στους ανθρώπους των «τζιαλορόσι» την επιθυμία του να αλλάξει ποδοσφαιρικό περιβάλλον, με τους ιθύνοντες του κλαμπ της ιταλικής πρωτεύουσας να έχουν μπει σε διαδικασία διαπραγμάτευσης με τους ομόλογούς τους της Ίντερ ώστε να εξασφαλίσουν τα καλύτερα δυνατά οφέλη.

Ο επικεφαλής των επενδυτών που έχουν στην κατοχή τους τις μετοχές της Ρόμα, πρόεδρος του συλλόγου Τζέιμς Παλότα, ζητά ένα ποσό που κυμαίνεται μεταξύ 35 και 40 εκατομμυρίων ευρώ, με τον τρόπο της αποπληρωμής να έχει καθοριστεί σε διάστημα τριών ετών με ισάριθμες δόσεις.

Τα οικονομικά δεδομένα μπορεί να διαφοροποιήσει κάποιο έμψυχο αντάλλαγμα. Ο λόγος για τον Κολομβιανό αμυντικό της Ίντερ Μουρίγιο, ο οποίος από τη στιγμή που τις τελευταίες εβδομάδες βρίσκεται καθηλωμένος στον πάγκο ρισκάροντας τη θέση του στην εθνική του ομάδα και με τη Ρόμα να έχει ουσιαστικά εξασφαλίσει θέση στο Champions League της ερχόμενης περιόδου, ίσως να μην είναι αρνητικός στην προοπτική να γίνει «Ρωμαίος», με τον διευθυντή της Ίντερ Πιέρο Αουζίλιο να είναι διατεθειμένος να εξετάσει το ενδεχόμενο της ανταλλαγή που θα μειώσει κατά πολύ το χρηματικό κόστος.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: sport-fm.gr

Γενικά: Τελευταία Ενημέρωση

Ο θαυμασμός του Ράτκλιφ για τον συμπολίτη «εχθρό», επιδρά καταλυτικά στο μέλλον της Γιουνάιτεντ
Kathimerini.gr
 |  ΓΕΝΙΚΑ
Τα μέλη της αγγλικής μπάντας δηλώνουν φανατικοί οπαδοί της Γουέστ Χαμ
Του Πανίκου Κωνσταντίνου
 |  ΓΕΝΙΚΑ
X