ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ανακοινώνεται το mega deal που θα σώσει τα ταμεία της Μπαρτσελόνα

Μια συμφωνία που θα αποφέρει κέρδη που ξεπερνούν το ένα δισεκατομμύριο ευρώ!

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Ψάχνει με το τουφέκι να βρει τις λύσεις στα οικονομικά της η Μπαρτσελόνα! Η διοίκηση Λαπόρτα έχει αναλάβει μια πολύ δύσκολη αποστολή. Να διατηρήσει το ποδοσφαιρικό τμήμα άκρως ανταγωνιστικό ενώ παράλληλα η ομάδα βρίσκεται συνεχώς μπροστά σε έναν οικονομικό όλεθρο. Τα τελευταία χρόνια δε θυμίζουν σε τίποτα τα περασμένα μεγαλεία των «μπλαουγκράνα». Τις μεταγραφές αεροδρομίου και την υπερκοστολόγηση των πάντων από τη διοίκηση Μπαρτομέου.

Ο ισχυρός άνδρας του καταλανικού συλλόγου, Ζοάν Λαπόρτα, αναζητά λύσεις! Προσπαθεί να κλείσει οικονομικές συμφωνίες που θα δώσουν ανάσα στα δυσβάστακτα χρέη που «πνίγουν» την ομάδα και δεν της επιτρέπουν να ξεφύγει. Τα ραντεβού με χορηγούς και μεγαλοεταιρίες που θέλουν να επενδύσουν στην Μπαρτσελόνα είναι καθημερινό φαινόμενο για τη διοίκηση. Ο Λαπόρτα προσπαθεί για το καλύτερο δυνατό. Να κλείσει επικερδείς συμφωνίες που θα φέρουν φρέσκο χρήμα.

Το σημερινό ρεπορτάζ της καταλανικής SPORT αναφέρει πως η διοίκηση της Μπαρτσελόνα βρίσκεται μια ανάσα από μια τεράστια επιτυχία. Να κλείσει συμφωνία με τη NIKE. Η κοινή τους συνεργασία αναμένεται να ανανεωθεί με τις επίσημες ανακοινώσεις να έρχονται προσεχώς. Το δημοσίευμα αναφέρει πως οι δύο πλευρές έχουν ουσιαστικά καταλήξει στα πάντα και το μόνο που μένει είναι η ανακοίνωση.

Η NIKE θα είναι ο μεγάλος χορηγός της Μπαρτσελόνα για ακόμη δέκα χρόνια. Μέχρι το καλοκαίρι του 2034. Για κάθε χρόνο της συμφωνίας η Μπαρτσελόνα μαζί με τα μπόνους θα μπορεί να εισπράττει περίπου 120 εκατομμύρια ευρώ. Το συμβόλαιο αυτό τοποθετεί τους «μπλαουγκράνα» στη κορυφή. Δεν έχει ξαναδοθεί τέτοιο ποσό από εταιρία ένδυσης.

Πηγή: sportsking.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Γενικά: Τελευταία Ενημέρωση