ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Γιουβέντους: Επιμένει στην ESL

Αναγνωρίζει ότι είναι περιορισμένες οι πιθανότητες να γίνει

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Η Γιουβέντους με ανακοίνωση που εξέδωσε δεν θέλησε να δώσει μια ξεκάθαρη απάντηση για τις κινήσεις της στην European Super League.

Την τελευταία ώρα η μια ομάδα αποχωρεί πίσω από την άλλη, με την Μπαρτσελόνα και την Ρεάλ Μαδρίτης να απομένουν στην ESL. Η «Γηραιά Κυρία» θεωρεί ότι πρέπει να δημιουργηθεί η νεοσύστατη διοργάνωση ποδοσφαίρου, ωστόσο σημειώνει πως δεν είναι ακόμη η κατάλληλη στιγμή.

«Αναφορικά με το δελτίο τύπου που δημοσίευσε η Juventus Football Club SpA στις 19 Απριλίου 2021, σχετικά με την προτεινόμενη δημιουργία της Super League και την επακόλουθη δημόσια συζήτηση, ο εκδότης διευκρινίζει ότι πρέπει να γνωρίζει το αίτημα και τις προθέσεις που εκφράστηκαν διαφορετικά από ορισμένους συλλόγους να αποσυρθούν από αυτή την διοργάνωση, αν και οι απαραίτητες διαδικασίες που προβλέπονται από τη συμφωνία μεταξύ των συλλόγων δεν έχουν ολοκληρωθεί.

Σε αυτό το πλαίσιο, ενώ η Γιουβέντους παραμένει πεπεισμένη για την ορθότητα των αθλητικών, εμπορικών και νομικών χώρων του έργου, πιστεύει ότι επί του παρόντος υπάρχουν περιορισμένες πιθανότητες να ολοκληρωθεί το έργο με τη μορφή που είχε αρχικά σχεδιαστεί. Η Γιουβέντους παραμένει δεσμευμένη να επιδιώξει τη δημιουργία μακροπρόθεσμης αξίας για την Εταιρεία και ολόκληρη τη βιομηχανία ποδοσφαίρου».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Γενικά: Τελευταία Ενημέρωση