ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Η ατζέντα που… σφυρίζει τη σέντρα στην Πρέμιερ Λιγκ

Την ερχόμενη Δευτέρα η νέα τηλεδιάσκεψη

Newsroom 24sports

Την ερχόμενη Δευτέρα η νέα τηλεδιάσκεψη μεταξύ των ομάδων της Πρέμιερ Λιγκ είναι αυτό που λέμε… πρόβα τζενεράλε για την επιστροφή της αγωνιστικής δράσης! Ποια είναι τα καυτά θέματα που θα συζητηθούν, ποιες οι προτάσεις – λύσεις που αναμένεται να προταθούν; H ατζέντα λοιπόν της Πρέμιερ Λιγκ και των 20 συλλόγων χωρίζεται σε τρία μέρα. Το θέμα με τη διεξαγωγή των αγώνων σε ουδέτερα γήπεδα, ο τρόπος που θα διεξαχθούν οι εναπομείνασες αναμετρήσεις (συχνότητα αγώνων), αλλά και η τηλεοπτική τους κάλυψη.

Στο τραπέζι πρόταση για αγώνες σε ουδέτερα γήπεδα

Όσον αφορά την ημερομηνία επιστροφής στα γήπεδα, η 8η Ιουνίου συνεχίζει να ακούγεται έντονα, όμως ενδέχεται να γίνει πρόταση για τις 12 του ίδιου μήνα.

Αγώνες σε ουδέτερα γήπεδα

Από τα βασικά θέματα συζήτησης της Δευτέρας θα είναι και το «μοντέλο λειτουργίας» του Project Restart που προϋποθέτει τη διεξαγωγή των εναπομείναντων αγώνων σε ουδέτερα γήπεδα, προς αποφυγήν των άσκοπων μετακινήσεων των ομάδων. Υπάρχουν σύλλογοι που μέχρι στιγμής έχουν εκφράσει ανοιχτά την αντίθεσή τους, οι οποίοι – πλέον- μετά και την παρέμβαση της Πρέμιερ Λιγκ κινδυνεύουν με σοβαρές κυρώσεις, ακόμα και με υποβιβασμό. Υπάρχει η αίσθηση ότι καμία από τις ομάδες δεν θα κάνει πίσω, ενώ για αυτό το λόγο στη τηλεδιάσκεψη της Δευτέρας θα γίνει άλλη μία προσπάθεια να μεταπειστούν. Η Πρέμιερ Λιγκ θα ενημερώσει όλους τους συλλόγους για τις νέες συμβουλές της κυβέρνησης που θα μειώσουν περισσότερο τις πιθανότητες έκθεσης των παικτών στον κορονοϊό.

Ο ορισμός των αγωνιστικών

Οι ομάδες είχαν ενημερωθεί πριν από περίπου μία εβδομάδα ότι βάσει πλάνου αυτό που προτείνεται είναι να συνεχιστεί η σεζόν ακριβώς από το σημείο που σταμάτησε. Η λογική λοιπόν είναι αυτή. Τα ματς να γίνουν ακριβώς με τη σειρά που είχαν οριστεί από τις 13/03 και μετά! Οι ομάδες θα ζητήσουν περισσότερες πληροφορίες επ’ αυτού τη Δευτέρα, θέλοντας κυρίως να μάθουν πόσο συχνά θα υποχρεούνται να αγωνίζονται. Η Πρέμιερ Λιγκ σκέφτεται τη διεξαγωγή 3 ή 4 αγώνων τις περισσότερες μέρες της εβδομάδας σε κλιμακωτές ώρες, ενώ τα 10 τελευταία παιχνίδια της σεζόν που διεξάγονται την ίδια ώρα και μέρα να γίνουν κάπου στα τέλη Ιουλίου. Ακριβώς μία εβδομάδα μετά θα διεξαχθεί και ο τελικός του Κυπέλλου.

Μετάδοση αγώνων

Ακόμη ένα μείζονος σημασίας θέμα είναι και η τηλεοπτική κάλυψη των αγώνων, αφού μιλάμε για μία από τις μεγαλύτερες πηγές εσόδων των συλλόγων που σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να χαθεί. Τη Δευτέρα, λοιπόν, θα γίνει αναλυτική συζήτηση και για αυτό το ζήτημα. Υπάρχει όμως η αίσθηση ότι τόσο το SkySports όσο και το BT Sport θα αποδεχτούν οποιοδήποτε λύση τους προσφέρει περισσότερους αγώνες για μετάδοση, αφού μην ξεχνάμε ότι οι οικονομικές απώλεις των κορυφαίων τηλεοπτικών δίκτυων όλο αυτό το διάστημα είναι μεγάλες και αμφότερα έχουν χάσει σημαντικό αριθμό διαφημιστικών εσόδων και συνδρομών. Τα 47 από τα 92 ματς έχουν ήδη δοθεί στα προαναφερθέντα δίκτυα και απομένουν 45 για να διαμοιραστούν σε άλλα δίκτυα. Παράλληλα η Πρέμιερ Λιγκ εξετάζει το ενδεχόμενο να τους προσφέρει περισσότερο υλικό, αφού ελλείψει των οπαδών στις κερκίδες θα τα τηλεοπτικά δίκτυα θα χρειαστούν κάτι «επιπλέον» για να καλύψουν το χρόνο τους. Μία από τις λύσεις που εξετάζονται είναι περισσότερες συνεντεύξεις των πρωταγωνιστών, αλλά και live εικόνα από τη φισούνα και τα παρασκήνια.

Πηγή: england365.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Όπως ήδη ελέχθη, αυτή η ιστορία είναι και το Βαρερλώ του Άντρου Κυπριανού και του κόμματος του βεβαίως! ...»
ΑΚΑ  |  21:01

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Προφανώς ο Τσσκ Νόρις τον απείλησε ότι θα βγάλει στην φόρα τα δάνεια του Ακελ στα συνεργατικά....»
Αρμαγεδών  |  11:34

Αγία Σοφία: Ένα αιώνιο πολιτικό σχέδιο

«Εν τω μεταξύ η δύση και η Ρωσσία σφυρούν αφιάφορα....»
Αρμαγεδών  |  08:48

Γενικά: Τελευταία Ενημέρωση

X