ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ντάνι Άλβες: Ανατροπή στην υπόθεση!

Τα πάνω-κάτω στην υπόθεση Ντάνι Άλβες φέρνει το νέο υλικό από τις καταγραφικές κάμερες του νυχτερινού κέντρου

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Νέα τροπή φαίνεται πως παίρνει η υπόθεση του Ντάνι Άλβες, ο οποίος κρατείται στη φυλακή ως κατηγορούμενος για τον βιασμό μιας 23χρονης κοπέλας.

Μετά από έναν και πλέον μήνα ερευνών, νέο υλικό από τις καταγραφικές κάμερες του νυχτερινού κέντρου Sutton όπου διαδραματίστηκε ο φερόμενος βιασμός ήρθε να αλλάξει πιθανώς όλα τα δεδομένα, καθώς ανατρέπει την εκδοχή του συμβάντος που παρουσίασε στις αρχές η 23χρονη.

Όπως αναφέρει η ισπανική ιστοσελίδα «El Periodico», οι εικόνες δείχνουν τη φιγούρα ενός άνδρα που ταιριάζει στην περιγραφή του Άλβες από εκείνο το βράδυ (λευκό T-shirt, λευκά sneakers), ο οποίος περιμένει έξω από την πόρτα που οδηγεί στις τουαλέτες, λίγο πριν μπει μέσα πρώτη η καταγγέλλουσα. Αυτό αναιρεί τους ισχυρισμούς της τελευταίας, η οποία είχε δηλώσει πως ο Ντάνι Άλβες βρισκόταν ήδη στις τουαλέτες όταν τον συνάντησε και της επιτέθηκε σεξουαλικά.

Το ισπανικό μέσο καταγράφει παρ' όλα αυτά πως υπάρχει επιφύλαξη από τη μεριά των αρχών, καθώς το οπτικό υλικό που έχουν στα χέρια τους δεν είναι απολύτως ευκρινές και θα χρειαστεί να εξετάσουν περαιτέρω λεπτομέρειες.

Προς το παρόν, ο Άλβες παραμένει στη φυλακή Brians 2, έχοντας καταθέσει αίτημα προσωρινής αποφυλάκισης ως ότου ξεκινήσει η δίκη. Η ποινή του σε περίπτωση ενοχής φτάνει τα δώδεκα χρόνια φυλάκισης.

Πηγή: gazzetta.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Γενικά: Τελευταία Ενημέρωση