ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 23:08
 

Ο «τρόπος» των Γερμανών για να ξαναπαίξουν

Πήραν σημαντικές αποφάσεις στη Μπουντεσλίγκα

Newsroom 24sports

Γενικότερα, σε όλη αυτή την κρίση του Κορωνοϊού οι Γερμανοί δείχνουν να έχουν επικεντρωθεί στα δικά τους και να τα καταφέρνουν καλύτερα από τις υπόλοιπες χώρες και αυτό θέλουν να γίνει και στο ποδόσφαιρό τους.

Το πιο σημαντικό είναι η έγκριση από τις ομάδες για να γίνουν οι αγώνες κεκλεισμένων των θυρών και ακολούθως η δημιουργία ειδικής ιατρικής ομάδας δράσης που πιάνει άμεσα δουλειά.

Σε γενική συνέλευση, που έγινε υπό τη μορφή τηλεδιάσκεψης για πρώτη φορά στην ιστορία, αποφάσισαν να παρατείνουν την αναστολή της δράσης ως τις 30 Απριλίου αλλά και μια σειρά από μέτρα ώστε αυτή να μπορεί μέσα στο Μαίο να επανέλθει.

Το πιο σημαντικό από αυτά είναι η έγκριση από τις ομάδες για να γίνουν οι αγώνες κεκλεισμένων των θυρών και ακολούθως η δημιουργία ειδικής ιατρικής ομάδας δράσης που πιάνει άμεσα δουλειά.

Πρώτο της μέλημα να συγκεντρώσει όλα τα κρούσματα στις δυο πρώτες κατηγορίες στη Γερμανία ώστε να υπάρχει αρχείο και ακολούθως να λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα που απαιτούνται ώστε να μπορούν να διεξαχθούν αγώνες και προπονήσεις. Σε αυτά περιλαμβάνεται το να γίνεται τεστ σε όλους τους εμπλεκόμενους σε έναν αγώνα πριν αυτός να διεξαχθεί αλλά και τις συνθήκες διεξαγωγής του που έχουν να κάνουν με την απολύμανση των σταδίων πριν τους αγώνες, κανόνες υγιεινής, αποστάσεις ανάμεσα σε όσους θα είναι στο γήπεδο και άλλα. Θα υπάρχει συγκεκριμένο πρωτόκολλο που θα πρέπει να ακολουθείται, που θα φτιαχτεί σε συνεργασία με ειδικούς γιατρούς και τις αρχές της Γερμανίας και θα δοθεί στις ομάδες.

Στην ομάδα αυτή έβαλαν ανάμεσα σε άλλους κορυφαίους ιατρούς της αθλητικής κοινότητας στη Γερμανία όπως το γιατρό της Εθνικής ομάδας Δρ Τιμ Μέγιερ, το γιατρό της Ντόρτμουντ Δρ. Μάρκους Μπράουν και άλλους μικροβιολόγους, επιδημιολόγους κτλ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Το Plan B του Νίκαρου, οι μετοχές του Πετρίδη και ο θυμωμένος πρίγκιπας 

«Κάποιοι πολιτικοί να αφήσουν τα προσωπικά τους τερτίπια και να στεφτούν το καλό του τόπου για να μην ...»
Leon  |  12:17

#PoliticsBlog Το Plan B του Νίκαρου, οι μετοχές του Πετρίδη και ο θυμωμένος πρίγκιπας 

«Η βουλή των λαϊκιστών Πορδίκη, Καμένης, Ελαμάκια και συνεργατιστή κλέφτη Κουλία- ΕΔΕΚ & ΔΗΚΟ βυθίζουν ...»
Αρμαγεδών  |  11:25

Την Τετάρτη ξανά στις αγορές η Κύπρος

«Αγαπητέ κύριε / μα   Καλώς ήλθατε στο σπίτι του παρόχου δανείων !!! Προσφέρουμε προσωπικά δάνεια, ...»
mr scott  |  17:39

Την Τετάρτη ξανά στις αγορές η Κύπρος

«Αγαπητέ κύριε / μα   Καλώς ήλθατε στο σπίτι του παρόχου δανείων !!! Προσφέρουμε προσωπικά δάνεια, ...»
mr scott  |  17:39

Γενικά: Τελευταία Ενημέρωση

X