ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Τσάμπιονς Λιγκ: Επαναληπτικοί με... βάρκα την ελπίδα

ΠΗΓΗ: sport-fm.gr

Επιστροφή στη δράση για την κορυφαία διασυλλογική οργάνωση, με τους επαναληπτικούς της φάσης των «16» να ξεκινούν με δύο σημαντικά παιχνίδια, τα οποία πάντως έχουν σαφέστατα φαβορί από τα πρώτα ματς.

Η Ρεάλ Μαδρίτης, καλείται να υπερασπιστεί στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» το υπέρ της 2-0 του πρώτου ματς της Ρώμης, με την ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι να κυνηγάει ένα πραγματικό θαύμα.

Οι «τζιαλορόσι» σαφώς δεν έχουν να χάσουν τίποτα και αναμένεται να παραταχθούν με αμιγώς επιθετικό σχήμα, με τον Ντζέκο στην κορυφή και τους Σαλάχ, Περότι και Ελ Σαράουι να τον πλαισιώνουν.

Βέβαια η ατάκα του Περότι περί «νίκης στη Μαδρίτη» φαντάζει δύσκολη, απέναντι στη Ρεάλ του Ζιντάν που στην έδρα της δύσκολα αντιμετωπίζεται. Βέβαια η «βασίλισσα» απόψε έχει την ευκαιρία να σπάσει την «ιταλική κατάρα», βάζοντας τέλος στην παράδοση που θέλει η Ρεάλ να μένει εκτός, όταν συναντάει σε νοκ – άουτ φάση, ιταλική ομάδα.

Μοναδική απουσία για τους «μερένχες» αυτή του Μπενζεμά, εκτός για τη Ρόμα οι Ντε Ρόσι και Ρίντιγκερ. Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Ναϊγκολάν που έχει ενοχλήσεις στον αστράγαλο.

Φαβορί για την πρόκριση είναι και η Βόλφσμπουργκ, που υποδέχεται στο «Βόλφσμπουργκ Αρένα» τη Γάνδη.

Οι Βέλγοι, αναζωπύρωσαν τις ελπίδες τους στο τέλος του πρώτου ματς, όταν κατάφεραν να μειώσουν σε 3-2 (από 3-0), αλλά σύμφωνα με τον τερματοφύλακα τους Ματς Σελς, δεν σκοπεύουν να επιτεθούν σε φουλ ρυθμούς από την αρχή.

Προβληματισμός επικρατεί στο στρατόπεδο των «λύκων» για τον τραυματισμό του Ντράξλερ, με τη συμμετοχή του παίκτη να παραμένει αμφίβολη, παρά το γεγονός πως αυξάνονται οι πιθανότητες να παίξει.

Αναλυτικά τα παιχνίδια

Ρεάλ Μαδρίτης – Ρόμα (21.45)
Βόλφσμπουργκ – Γάνδη (21.45)

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: sport-fm.gr

Τσάμπιονς Λιγκ: Τελευταία Ενημέρωση