ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Κεκλεισμένων των θυρών ο τελικός στο Πανθεσσαλικό

Μόνο με… θαύμα θα διεξαχθεί με κόσμο!

ΠΗΓΗ: sport-fm.gr

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος, μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson, τόνισε πως η απόφαση της ομοσπονδίας, σήμερα, είναι να γίνει κεκλεισμένων των θυρών το παιχνίδι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Άρη, στις 18 Μαΐου, στο Πανθεσσαλικό!

Ο κ. Μπαλτάκος τόνισε, αφενός, πως το στάδιο δεν πληροί τις προϋποθέσεις, τη δεδομένη χρονική στιγμή, με τις κάμερες, ενώ ακόμα δεν έχουν γίνει ενέργειες για το ηλεκτρονικό εισιτήριο. Εξέφρασε, μάλιστα, την άποψη ότι δύσκολα θα προλάβει και να είναι έτοιμο μέσα σε δύο μήνες.

Αφετέρου, δε, υπογράμμισε ότι δεν υπήρξε συμφωνία ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Άρη, με τους «κίτρινους» να μη δέχονται να παίξουν στο ΟΑΚΑ, επομένως, όπως είπε ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, «η ΕΠΟ είναι υποχρεωμένη να τηρήσει την προκήρυξη. Όταν υπάρχει ομάδα από Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ο τελικός γίνεται στον Βόλο».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Τάκης Μπαλτάκος:

«Έγινε μια σύσκεψη σήμερα. Σε αυτήν τη σύσκεψη πήραμε ορισμένες αποφάσεις. Άκουσα με μεγάλη προσοχή όλες τις πλευρές. Το πρώτο, που πρέπει να πούμε, είναι πως η ΕΠΟ είναι υποχρεωμένη να τηρήσει την προκήρυξη. Και η προκήρυξη είναι σαφής: Όταν υπάρχει ομάδα από Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ο τελικός γίνεται στον Βόλο. Αν οι ομάδες συμφωνήσουν σε κάτι άλλο, μπορούμε να το ακούσουμε και να το συζητήσουμε. Ο Άρης, όμως, δεν δέχεται να παίξει στο ΟΑΚΑ.

Αφού δεν συμφωνούν οι ομάδες, πάμε στον Βόλο, όπως λέει η προκήρυξη. Στον Βόλο, ωστόσο, με βάση τον νέο νόμο, πρέπει να πληρούνται προϋποθέσεις, που σήμερα δεν πληρούνται. Πρέπει να γίνουν πολλά πράγματα, που το βλέπω δύσκολο. Σήμερα, λοιπόν, η απόφαση της ΕΠΟ είναι τελικός κεκλεισμένων των θυρών. Το Πανθεσσαλικό δεν μπορεί να φιλοξενήσει τελικό με κόσμο.

Η απόφαση είναι οριστική. Και για να αλλάξει αυτή η απόφαση, θα πρέπει να βελτιωθεί το στάδιο τόσο σύντομα, ώστε να μπορούμε και εμείς να πάρουμε άλλη απόφαση. Παρ' όλα αυτά, είναι δύο οι προϋποθέσεις. Μία η ακαταλληλότητα του γηπέδου και μία το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός εκφράζει επιφυλάξεις για τον αριθμό των οπαδών».

Αναφορικά με το ΟΑΚΑ, απάντησε: «Σας είπα για το ΟΑΚΑ. Ο Άρης δεν δέχεται να παίξει εκεί, καθώς το χρησιμοποιούσε σαν έδρα ο Παναθηναϊκός. Η ΕΠΟ ασφαλώς μπορεί να συνδράμει οικονομικά για να βελτιωθεί το Πανθεσσαλικό».

Με βάση τα παραπάνω, λοιπόν και τα σημερινά δεδομένα, άλλη μια… γιορτή οδεύει ολοταχώς να γίνει κεκλεισμένων των θυρών. Μένει να δούμε αν μέσα στο αμέσως επόμενο διάστημα -και όχι τελευταία στιγμή- στο γήπεδο του Βόλου θα γίνουν οι απαραίτητες εργασίες, ώστε να φτάσει να πληροί τις προϋποθέσεις και ο τελικός να διεξαχθεί, έστω, με 11.000 θεατές. Παρ' όλα αυτά, φαίνεται πως αν συμβεί κάτι τέτοιο, θα μιλάμε για θαύμα…

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: sport-fm.gr

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση