ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

ΑΕΚ: Ώρα των παλιοσειρών

Ο ένας βαθμός σε δύο αγώνες της δεύτερης φάσης δεν φαντάζει αρκετός

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Η αποχή από τις νίκες από τις 5 Μαρτίου και την εξάρα επί της υποβιβασμένης Αναγέννησης Δερύνειας, έχει στερήσει από την ΑΕΚ τη δυνατότητα να ορίζει τη μοίρα της. Ως προς το κυνήγι του τίτλου, οι Λαρνακείς βρίσκονται τώρα στη θέση να καταδιώκουν δύο αντίπαλους μιας και ο ΑΠΟΕΛ παρέμεινε στην κορυφή και ο Απόλλωνας τους ξεπέρασε. Ο ένας βαθμός σε δύο αγώνες της δεύτερης φάσης δεν φαντάζει αρκετός για μιαν ομάδα που θέλει να έχει πρωταγωνιστικές τάσεις και αν τα δεδομένα δεν αλλάξουν άρδην άμεσα, τότε οι «κιτρινοπράσινοι» θα περιοριστούν στη μάχη για ένα Ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Στον Σαββατιάτικο αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ, η ΑΕΚ δεν θα έχει να αντιμετωπίσει ένα ποιοτικό αντίπαλο, αλλά και έναν αντίπαλο που έχει εμπειρία στη διαχείριση τόσο σημαντικών αναμετρήσεων. Στο ρόστερ του Ιμανόλ Ιδιακέθ δεν υπάρχουν πολλοί ποδοσφαιριστές σφυρηλατημένοι στον πρωταθλητισμό, ωστόσο υπάρχουν μονάδες που έχουν βοηθήσε την ομάδα να φλερτάρει με τον τίτλο δις την τελευταία διετία.

Καταλά, Μουρίγιο, Ορτίθ, Λαρένα και Τομάς είναι μόνοι μερικοί εξ αυτών, με το Ισπανικό στοιχείο να διαδραματίζει καθοριστικό ρόλο σε άλλη μια αναμέτρηση. Αν στην εξίσωση προστεθεί ο Τέτε, ο Λαμπάν αλλά και οι νεαποκτηθέντες Τολεμές και Εβέλ, τότε με τη δύναμη της έδρας, η ΑΕΚ σαφώς και έχει τις δικές της πιθανότητες για να κάνει το σάλπισμα αντεπίθεσης για τον τίτλο.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση