ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

ΑΕΚ: Βλέπει πραγματικότητα

Η Σαββατιάτικη νίκη επιτρέπει στην ομάδα της Λάρνακας να επανέλθει στο κυνήγι του τίτλου

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Με το πανηγυρικό κλίμα μετά την εντός έδρας επικράτηση επί του ΑΠΟΕΛ να καταλαγιάζει, στο στρατόπεδο της ΑΕΚ επιχειρούν μια αποτίμηση των νέων βαθμολογικών δεδομένων τα οποία ναι μεν έχουν βελτιωθεί, αλλά όχι σε μεγάλο βαθμό.

Η Σαββατιάτικη νίκη επιτρέπει στην ομάδα της Λάρνακας να επανέλθει στο κυνήγι του τίτλου, αλλά με τη διαφορά των έξι βαθμών από την κορυφή, δεν μπορεί να βλέπει πιο μακριά από τον επόμενο αγώνα.

Το πείσμα και η αυταπάρνηση που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές του Ιμανόλ Ιδιακέθ αποτελούν τη βάση για την τελική αντεπίθεση στους εφτά τελευταίους αγώνες, κοιτώντας πλέον μόνο ψηλότερα.

Είναι σημαντικό να γίνει αντιληπτό ότι πέραν από τη νίκη γοήτρου επί του κυριότερου αντίπαλου την τελευταία τριετία, οι Λαρνακείς δεν έχουν πραγματοποιήσει το… φοβερό άλμα στον βαθμολογικό πίνακα. Άλλωστε εξακολουθούν να κυνηγούν δύο και όχι μια ομάδα, με ότι αυτό συνεπάγεται ως προς της δυσκολία περαιτέρω ανέλιξης.

Σαφέστατα το κλίμα αμφισβήτησης μπαίνει τουλάχιστον για λίγο στο περιθώριο, με διοίκηση, κόσμο, προπονητική ομάδα και ποδοσφαιριστές να συσπειρώνονται για την συνέχεια της χρονιάς.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

Καλπάζει από την εξωτερική η ΑΕΚ, η οποία μείωσε την απόσταση στο -2 και στο -6 από την δεύτερη και πρώτη θέση αντίστοιχα ...
24sports.com.cy
 |  ΑΕΚ
X