ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

ΑΕΛ: Η επίθεση Σοφοκλέους προς Παπασταύρου… καλά κρατεί

Προσωπική του επιλογή η κατά μέτωπο επίθεση

Newsroom 24sports

Για λόγους που κυρίως αναγράφονται στην ανακοίνωση, ο Ανδρέας Σοφοκλέους ήταν έξω φρενών αμέσως μετά το τέλος του ματς και μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μετά από δική του προτροπή η ομάδα προχώρησε στην σύνταξη της ανακοίνωσης που βάλλει πρωτίστως κατά του Παπασταύρου και κατά δεύτερο λόγο κατά του διαιτητή και του Varιστα της σημερινής αναμέτρησης.

Κάποιοι που γνωρίζουν πράγματα και καταστάσεις θα μπορούσαν να ισχυριστούν ότι εδώ και καιρό ο πρόεδρος της ΑΕΛ τα έχει μαζεμένα με τον πρόεδρο της Ομόνοιας και το σημερινό αποτέλεσε αφορμή για να εξωτερικεύσει για μια ακόμη φορά την αντίθεση του.

Υπενθυμίζουμε ότι κατά τη τελευταία τηλέ- διάσκεψη μεταξύ των έξι προέδρων, ο ισχυρός άνδρας των Λεμεσιανών επιτέθηκε φραστικά στον ομόλογο του, σχετικά με τους χειρισμούς που έγιναν εκ μέρους του ως προς τη συμφωνία για την αποζημίωση που θα λάμβαναν ΑΕΛ και ΑΕΚ από την περσινή διακοπή του πρωταθλήματος.

Πέραν τούτου, ευθύς εξ αρχής από την πρώτη στιγμή που ο Παπασταύρου έκανε λόγο για τιμοκαταλόγους, ο Σοφοκλέους ήταν από τους πρώτους που απάντησαν με δηλώσεις που έγιναν ένα χρόνο πριν, τον Μάρτιο του 2020:

«Είναι πελλάρες. Δεν ξέρω αν πήγε κανένα τόπο και να του έδωσαν τιμοκατάλογο. Για να σου δώσουν τιμοκατάλογο, πρέπει να τον ζητήσεις. Έπρεπε να πει “παιδιά δεν συμμετέχω σ’ αυτό το πράγμα”. Δηλαδή όλοι εμείς που είμαστε τόσα χρόνια σε αυτό το χώρο… και αφού υπάρχει τόση βρωμιά γιατί μπήκε μέσα στο ποδόσφαιρο; Έπρεπε να σηκωστεί να φύγει αν έγινε έτσι. Ο φάκελος ο δικός μας είναι έτοιμος και θα πάει στην UEFA».

Οι κακές σχέσεις που δημιουργήθηκαν γι’ αυτό το θέμα, δεν είναι σίγουρα η κύρια αιτία για τη σημερινή εξέλιξη αλλά ενδεχομένως να έπαιξε τη σημασία για την κατά μέτωπο επίθεση κατά του Σταύρου Παπασταύρου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΛ: Παίζει ρέστα…

ΑΕΛ: Παίζει ρέστα…

Νίκη που θα την κρατήσει στο κόλπο του τίτλου θέλει απόψε η ομάδα του Ντούσαν Κέρκεζ
 |  ΑΕΛ