ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

ΑΕΛ: «Αλμυρός» o Σίλας, αλλά...

Θα γίνει προσπάθεια να βρεθεί χρυσή τομή

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Εντατικοποιούνται οι διεργασίες στην ΑΕΛ για εξεύρεση νέου προπονητή μετά την οριστική απόφαση για μη συνέχιση της συνεργασίας της ομάδας με τον Σάββα Παντελίδη, που πήρε από χθες (11/5) και επίσημη μορφή.

Ο Ζόρζε Σίλας φαίνεται να αποτελεί τον βασικό υποψήφιο για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας. Η ΑΕΛ, μέσω του Τεχνικού Διευθυντή και πρώην συμπαίκτη του Πορτογάλου, Λουτσιάνο Μπεμπέ, προσπαθεί να βρει τη χρυσή τομή στις συζητήσεις της με τον 45χρονο προπονητή έτσι ώστε να γίνει κατορθωτή η μεταξύ τους συνεργασία.

Ο Σίλας αποτελεί μια ομολογουμένως αλμυρή περίπτωση, όχι μόνο λόγω των απαιτήσεων που θα προβάλει σε σχέση με τις απολαβές του ιδίου, αλλά και γιατί επιθυμεί να έχει στο πλάι του το δικό του επιτελείο συνεργατών που αποτελείται από άλλα 3-4 άτομα.

Εντούτοις, η απόσταση ανάμεσα στο ποσό που φαίνεται πρόθυμη να διαθέσει η ΑΕΛ και του κασέ του Σίλας και των συνεργατών του δεν είναι χαώδης και το ενδεχόμενο οι μεταξύ τους διαπραγματεύσεις να καταλήξουν σε συμφωνία θεωρείται εφικτό.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση