ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

ΑΕΛ: Στον αστερισμό του Σίλας

Το κεφάλαιο νέος προπονητής βρίσκεται σε περίοπτη θέση στην Λεμεσιανή ομάδα

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Απ’ τη στιγμή που ανακοινώθηκε πως ΑΕΛ και Παντελίδης δεν θα συνεχίσουν μαζί στην επόμενη σεζόν, όλο το βάρος στον προγραμματισμό της Λεμεσιανής ομάδας πέφτει στον επόμενο τεχνικό. Από πλευράς ονοματολογίας μόλις δυο υποψήφιοι έχουν δει το φως της δημοσιότητας και πρόκειται για τους Σίλας και Γιαννέφσκι.

Ιδιαίτερα στην περίπτωση του πρώτου υπάρχει ισχυρό ρεύμα στα ενδότερα της ΑΕΛ που θεωρούν τον Πορτογάλο ως τον καταλληλότερο. Υπηρέτησε την ομάδα ως ποδοσφαιριστής (όντας εκ των κορυφαίων στη νεότερη ιστορία της), έχει κερδίσει και εμπνέει σεβασμό προς όλους, ενώ ταυτόχρονα παρά το γεγονός πως ως προπονητής εργάζεται λίγα χρόνια έχει περάσει απ’ την Sporting, κάτι που από μόνο του λέει πολλά. Αν δε συνυπολογίσουμε πως η ομάδα μπαίνει στο νέο γήπεδο, ένα τέτοιο όνομα στον πάγκο θα είχε σίγουρα θετικό αντίκτυπο και προς τον κόσμο.

Εκ των πραγμάτων η μεγάλη δυσκολία στην περίπτωση Σίλας αφορά το οικονομικό σκέλος της πιθανής συμφωνίας. Όντας προπονητής της Σπόρτινγκ λάμβανε ετησίως ένα ποσό κοντά στο μισό εκατομμύριο. Ασφαλώς τα χρήματα αυτά δεν θα τα βρει και εξάλλου θα ήταν παράλογο να τα διεκδικεί απ’ την ΑΕΛ. Παρά ταύτα το κασέ του παραμένει αρκετά ψηλό, ενώ ταυτόχρονα αν κατηφορίσει στο νησί θα έρθει μαζί με τους συνεργάτες του.

Γενικότερα στην ΑΕΛ αυτή τι στιγμή όλοι κινούνται στον αστερισμό του Σίλας. Μια δύσκολη περίπτωση, η οποία όμως συνοδεύεται με πολλά θετικά. Στις επόμενες μέρες αναμένονται εξελίξεις επί του θέματος και θα διαφανεί αν θα υπάρξει συμφωνία ή αν στην ΑΕΛ θα στρέψουν την προσοχή τους προς άλλες κατευθύνσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

Δεν είναι τόσο η ήττα όσο η κατάσταση των Φραντζή και Μπεραχίνο που αποχώρησαν με πρόβλημα
24sports.com.cy
 |  ΑΕΛ
Οι γαλαζοκίτρινοι διαθέτουν τρεις επιθετικούς, οι οποίοι όμως δεν… φημίζονται για την ευκολία να βρίσκουν δίκτυα
24sports.com.cy
 |  ΑΕΛ