ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

ΑΕΛ: Απομένει η τελική κουβέντα

Θετικές οι ενδείξεις

Newsroom 24sports

To κατά πόσον οι ομάδες θα ξαναμπούν στα γήπεδα για να ολοκληρώσουν τη φετινή σεζόν ακόμα παίζεται. Aνεξαρτήτως τούτου, ωστόσο, το πλάνο της ΑΕΛ για τη χρονιά που έρχεται δεν σχεδιάστηκε απλώς, αλλά άρχισε ήδη να τρέχει. Και απολύτως φυσιολογικά, το να κλείσει το έως τώρα ανοιχτό κεφάλαιο που τιτλοφορείται «παραμονή Κέρκεζ» είναι στις προτεραιότητες.

Επιθυμία του Ανδρέα Σοφοκλέους είναι να συνεχίσουν οι δύο πλευρές να πορεύονται μαζί κι οι λόγοι είναι ξεκάθαροι. Η ικανότητα του Κέρκεζ να δουλέψει αξιοποιώντας γηγενείς παίκτες (η ΑΕΛ όχι μόνο δεν χρειάστηκε να πληρώσει πρόστιμο για τη μη χρησιμοποίηση Κυπρίων στην εντεκάδα της, αλλά στους περισσότερους αγώνες κατέβηκε παραταγμένη με περισσότερους από το όριο των δύο) και να «παντρέψει» νιάτα κι εμπειρία φέρνοντας αποτελέσματα κι υλοποιώντας στόχους, τον καθιστούν στα μάτια της διοίκησης (αλλά και της κοινής γνώμης) ως τον ιδανικό «καραβοκύρη».

Οι δύο πλευρές ήρθαν σε επαφή το τελευταίο διάστημα για να βάλουν στο τραπέζι τα δεδομένα και να μιλήσουν για την επέκταση του συμβολαίου του προπονητή. Θετικός για να παραμείνει είναι και ο ίδιος ο Κέρκεζ, συνεπώς όλες οι ενδείξεις συνηγορούν πως θα είναι στο τιμόνι και του χρόνου.

Τελειωμένη συμφωνία, πάντως, για την ώρα δεν υπάρχει. Τη μεταξύ τους χειραψία που θα σηματοδοτήσει την επέκταση της συνεργασίας τους χωρίζουν οι τελικές επαφές. Εκεί θα ξεκαθαρίσει οριστικά το κατά πόσον ο Κέρκεζ θα συνεχίσει το ταξίδι που ξεκίνησε από τον Μάρτη του 2018, με ρότα για προορισμούς ανάλογους με τους περσινούς.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Προφανώς ο Τσσκ Νόρις τον απείλησε ότι θα βγάλει στην φόρα τα δάνεια του Ακελ στα συνεργατικά....»
Αρμαγεδών  |  11:34

Αγία Σοφία: Ένα αιώνιο πολιτικό σχέδιο

«Εν τω μεταξύ η δύση και η Ρωσσία σφυρούν αφιάφορα....»
Αρμαγεδών  |  08:48

Αρμόδιον ζητώ!

«Και ο κτίστης θα ηθελε ( μπορεί και είναι) καλλιτέχνης, όπως και πολλοί άλλοι ιδιώτες... βασικά όλοι ...»
Αρμαγεδών  |  20:40

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΛ: Κλείνει του Μαΐντεβατς

ΑΕΛ: Κλείνει του Μαΐντεβατς

Οι δυνατότητες του ποδοσφαιριστή είναι τέτοιες που μπορεί να αποτελέσει βασικό πυλώνα της επιθετικής γραμμής
Newsroom 24sports
 |  ΑΕΛ
Συμβιβασμός (vid)

Συμβιβασμός (vid)

Ολυμπιακός και ΑΕΛ πέτυχαν από ένα τέρμα και πήραν από ένα βαθμό
Newsroom 24sports
 |  ΑΕΛ
X