ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

ΑΕΛ: Ετοιμάζει τη «μαύρη λίστα»

Προτεραιότητα οι αποχωρήσεις

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Εδώ και μερικές ημέρες, μετά την ανάληψη των καθηκότων του, ο Ζόρζε Σίλας ρίχτηκε στη δουλειά ετοιμάζοντας μαζί με τον Λουτσιάνο Μπεμπέ το χτίσιμο της ΑΕΛ για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Οι «γαλαζοκίτριοι» χρειάζονται σημαντικά και ποιοτική ενίσχυση την ερχόμενη χρονιά για να μπορέσουν να υλοποιήσουν τους ψηλούς αγωνιστικούς τους στόχους. Ωστόσο, από τη στιγμή που οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές του υφιστάμενου ρόστερ δεσμεύονται με συμβόλαιο, πρώτιστο μέλημα του Πορτογάλου είναι να ξεκαθαρίσει την κατάσταση σε σχέση με τις αποχωρήσεις για να μπορέσει στη συνέχεια να προχωρήσει και το κεφάλαιο ενίσχυση.

Εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να ξεκαθαρίσει η κατάσταση, με τον Σίλας να παραδίδει τη λίστα με τους παίκτες που δεν υπολογίζονται για την επόμενη χρονιά προκειμένου να ξεκινήσουν οι επαφές για τη διακοπή των συμβολαίων τους.

Ταυτόχρονα θα γίνουν επαφές και με τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους ώστε να είναι έτοιμη να προχωρήσει η απόκτηση τους, ώστε να ενισχυθεί η ομάδα και να βάλει τις βάσεις για μια πρωταγωνιστική πορεία την ερχόμενη σεζόν.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση