ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

ΑΕΛ: Η υπόσχεση του «Σόφο»

Διεκδίκηση του τίτλου μέχρι το τέλος και η επόμενη μέρα

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Η χρονιά μπορεί να μην εξελιχθεί όπως θα ήθελαν όλοι, καθώς η ΑΕΛ ήταν η ομάδα που κυνηγούσε μέχρι και την περασμένη Τετάρτη και τους δύο τίτλους, ωστόσο δεν πρόκειται να μηδενιστεί η προσπάθεια που έγινε την φετινή περίοδο.

Αντίθετα, ο στόχος του Αντρέα Σοφοκλέους είναι να κρατήσει τον βασικό κορμό αυτής της ομάδας και να την ενισχύσει σε θέσεις που φάνηκε ότι υπήρχαν κενά, έτσι ώστε να παρουσιαστεί καλύτερη τη νέα σεζόν

Ο Ντούσαν Κέρκεζ ξέρει πολύ καλά τι πρέπει να κάνει και από την στιγμή που έχει την υπόσχεση του προέδρου, θεωρείται δεδομένο ότι η ΑΕΛ θα είναι καλύτερη τη νέα σεζόν, ανεξάρτητα με το αποτέλεσμα της φετινής περιόδου.

Αυτό που τονίστηκε όμως, αμέσως μετά τον αποκλεισμό από το κύπελλο, είναι ότι η ΑΕΛ θα παλέψει μέχρι το τέλος για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και δεν θα παραδοθεί αμαχητί.

Με τα βαθμολογικά δεδομένα αυτής της στιγμής, η ΑΕΛ χρειάζεται να περάσει νικηφόρα από το ΓΣΠ την Δευτέρα, έτσι ώστε να διατηρήσει τις ελπίδες για τον τίτλο.

Στο «γαλαζοκίτρινο» στρατόπεδο έχουν μεγάλη πίστη στην ομάδα, πάρα τις τρεις συνεχόμενες ήττες, σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Η ομάδα έδειξε ότι μπορεί να βγάλει αντίδραση και να κερδίσει οποιοδήποτε αντίπαλο. Οπόταν, καλείται να το αποδείξει για ακόμα μία φορά την Δευτέρα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση