ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

ΑΕΛ: Πλάνο επένδυσης… στο Πελένδρι

Οι διαβουλεύσεις θα ξεκινήσουν εντός του Αυγούστου

Newsroom 24sports

Αρχικά ήρθε στ’ αυτιά μας υπό τη μορφή της φήμης, εμβαθύνοντας όμως στο θέμα καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι όντως ο Αντρέας Σοφοκλέους όχι απλά επιθυμεί την ανέγερση αθλητικού κέντρου στην γενέτειρα του στο Πελένδρι… αλλά έχει ήδη ξεκινήσει τις διαβουλεύσεις με τους ιθύνοντες της κοινότητας για να υλοποιηθεί το έργο.

Το αίτημα του έχει ήδη κατατεθεί στο Συμβούλιο

Ουσιαστικά εδώ και καιρό, ο πρόεδρος της ΑΕΛ κατέθεσε αίτημα στην κοινότητα Πελενδρίου για να του παραχωρηθεί το υφιστάμενο κοινοτικό γήπεδο, πρώην της ΑΠΕΠ ούτως ώστε να το εκσυγχρονίσει πλήρως και να διαμορφώσει ένα σύγχρονο αθλητικό κέντρο, το οποίο θα φιλοξενεί ομάδες της Κύπρου αλλά και του εξωτερικού που επιθυμούν να προετοιμαστούν ανάμεσα στο φυσικό κάλλος και το ιδανικές καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην περιοχή.

Το αίτημα του έχει ήδη κατατεθεί στο Συμβούλιο και προγραμματίζεται εντός του Αυγούστου, να καθίσουν σε τελικές διαπραγματεύσεις αφού παρουσιαστεί το πρότζεκτ εκ μέρους του προέδρου της ΑΕΛ.

Την εν λόγω εξέλιξη μας επιβεβαίωσε μετά από επικοινωνία που είχαμε μαζί του ο πρόεδρος της Κοινότητας Πελενδρίου Νίκος Πατσιάουρος, ο οποίος δεν δίστασε να προσθέσει ότι αν ικανοποιηθούν από την πρόταση του Σοφοκλέους τότε δεν έχουν κανένα ενδοιασμό να συναινέσουν τα μέλη του συμβουλίου νοουμένου ότι θα υπερασπιστούν το γενικό καλό της περιοχής.

Ως γνωστό η ομάδα της ΑΕΛ βρίσκεται από χθες στο Πελένδρι όπου και θα πραγματοποιήσει το βασικό μέρος της προετοιμασίας της. Όπως έχουμε μάθει έχουν ήδη γίνει βελτιωτικά έργα στο χώρο για να μπορέσει έτσι η ομάδα και το τεχνικό τιμ να δουλέψουν υπό τις καλύτερες των συνθηκών.

Υ.Γ Αιωνία η μνήμη στον Τάσο Ζήνωνος τον οποίο γνώριζα προσωπικά. Το να είναι κανείς τυφλός δεν είναι καθόλου περίεργο αφού μπορεί να συμβεί στον καθένα από μας είτε από γεννησιμιού του, από πάθηση ή ατύχημα.

Το περίεργο είναι να έχεις μάτια και να μην βλέπεις τι συμβαίνει γύρω σου όπως συμβαίνει σε πολλούς από μας. Κάτι που δεν ίσχυε για τον Τάσο… που έβλεπε πολύ καλύτερα και καθαρά μέσα από τα μάτια της ψυχής του. Εις την οποία ψυχή του, καταλάμβανε τεράστια θέση η αγαπημένη του ΑΕΛ. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει και καλό κουράγιο στους οικείους του…

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

Αποποιείται της αποζημίωσης η Επιτροπή για τις πολιτογραφήσεις

«Να είστε σίγουροι ότι ΑΝ εξαρτάτο αυτό ΜΟΝΟΝ από τον πρώην Πρόεδρο του Ανωτάτου Μύρωνα Νικολάτο και ...»
Γιάννης Σαβεριάδης  |  10:40

Σε 15 μέρες στην Ολομέλεια η λίστα Γιωρκάτζη

«Σαν σύγκρουση συμφερόντων μου φαίνεται. Καλείτε η Βουλή να ψηφίσει για θέμα που την αφορά και με μεγάλο ...»
ΜΑΡΙΟΣ  |  07:27

Το μετέωρο βήμα του Χάρη

«Η ομοσπονδία με σωστό περιεχόμενο δεν είναι "αναξιόπιστο πολιτικό στερότυπο". ΟΙ καταξιωμένοι διεθνώς ...»
Πέτρος Θ. Παντελίδης  |  21:17

Υποψήφιος με την ΔΗΠΑ ο Αντρέας Πιτσιλλίδης

«Πολιτικοί τυχοδιώκτες της Κύπρου ενωθείτε!!!!!»
Γιάννης Σαβεριάδης  |  22:21

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

Στο '21... από ψηλά!

Στο '21... από ψηλά!

Στην πρώτη αγωνιστική μέρα του χρόνου οι Λέοντες έπιασαν κορυφή!
Newsroom 24sports
 |  ΑΕΛ