ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

ΑΕΛ: Σήκωσαν μανίκια

Έχει ήδη καταρτιστεί μια μικρή λίστα με υποψηφίους τεχνικούς διευθυντές

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Η ΑΕΛ γύρισε και επίσημα σελίδα μετά την εκλογική γενική συνέλευση της Πέμπτης. Ουσιαστικά δεν έγιναν εκλογές, αφού ένας συνδυασμός ήταν αυτός που έβαλε υποψηφιότητα, και επικυρώθηκε ως το νέο Δ.Σ. του Σωματείου.

Από σήμερα κιόλας, σήκωσαν μανίκια και πλέον άρχισε η σκληρή δουλειά για να αρχίσουν να κλείνουν τα ανοιχτά θέματα. Προτεραιότητα όσο αφορά το ποδοσφαιρικό τμήμα, είναι η πρόσληψη επαγγελματία τεχνικού διευθυντή, κάτι το οποίο θεωρεί «κλειδί» ο Κώστας Κωνσταντίνου για την επιτυχία. Έχει ήδη καταρτιστεί μια μικρή λίστα με υποψηφίους, και δεν αποκλείεται σύντομα να έχουμε εξελίξεις.

Όταν και εφόσον κλείσει το θέμα του τεχνικού διευθυντή, θα ξεκαθαρίσει το θέμα της τεχνικής ηγεσίας και αν η ΑΕΛ θα συνεχίσει και του χρόνου με τον Αλέξη Γαρπόζη στον πάγκο ή όχι.

Περιμένει πολλή δουλειά τους ανθρώπους που ανέλαβαν τα ηνία, και τον νέο πρόεδρο, Κώστα Κωνσταντίνου. Στις πρώτες δηλώσεις του μπροστά στα μέλη, εξήγησε ποιοι είναι οι στόχοι τόσο για το Σωματείο, όσο και για το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Φάνηκε να γνωρίζει πολύ καλά που μπήκε, έχει πλήρη επίγνωση των δυσκολιών που υπάρχουν, και είναι αποφασισμένος να τα καταφέρει να αρχίσει η ΑΕΛ σιγά σιγά να σηκώνει… κεφάλι. Στόχος του είναι να βρει τις λύσεις ώστε να χτιστεί μια δυνατή και ανταγωνιστική ομάδα που θα μπορεί να διεκδικεί πράγματα.

Ο κόσμος της ομάδας, είδε με καλό μάτι το ότι νέα άτομα, αποφάσισαν να εμπλακούν με τα διοικητικά της ομάδας, κάτι που σηματοδοτεί μια νέα αρχή. Τόσο ο νέος πρόεδρος όσο και οι συνεργάτες του, θα χρειαστούν την στήριξη του κόσμου της ΑΕΛ, οργανωμένων και μη.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση