ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

ΑΕΛ: Σηκώνουν μανίκια και επίσημα

Από σήμερα η διαχείριση της ποδοσφαιρικής ομάδας επιστρέφει στο σωματείο

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Αλλαγή εποχής και επίσημα πλέον στην ΑΕΛ. Από σήμερα, 1η Ιουνίου, η διαχείριση της ποδοσφαιρικής ομάδας επιστρέφει στα χέρια του Σωματείου. Μετά από 15 ολόκληρα χρόνια, ο Ανδρέας Σοφοκλέους αποτελεί παρελθόν από τα διοικητικά των γαλαζοκιτρίνων.

Πλέον οι νέοι διαχειριστές του τμήματος, σηκώνουν μανίκια, και πιάνουν άμεσα δουλειά αφού υπάρχουν αρκετά θέματα τα οποία πρέπει να λυθούν. Έγινε αρκετή προεργασία τις προηγούμενες μέρες, και πλέον αρχίζουν οι πράξεις.

Το Σωματείο, καλείται να φτιάξει μια ανταγωνιστική ομάδα, που θα αφήσει πίσω της τις τελευταίες δύο σεζόν. Σίγουρα είναι μια μεταβατική περίοδος για την ΑΕΛ, και σε αυτή τη νέα προσπάθεια, οι ιθύνοντες ποντάρουν και στην βοήθεια του κόσμου με όλους τους τρόπους. Τους χρειάζονται στο πλευρό τους για να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις.

Σίγουρα αρκετή μερίδα του γαλαζοκίτρινου κόσμου, ανησυχεί για το οικονομικό κομμάτι, και εκφράζει διάφορες απόψεις, ωστόσο οι άνθρωποι του Σωματείου, πιστεύουν ότι μπορούν να βρουν τους τρόπους για να είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις τους.

Ξεκινά πλέον το χτίσιμο της νέας ΑΕΛ σε όλα τα επίπεδα. Οργανωτικά, διοικητικά αλλά και όσο αφορά το ρόστερ. Ο Χρήστος Χαραλάμπους πήρε ψήφο εμπιστοσύνης, συνεχίζει στον πάγκο και πλέον θα αρχίσει να τρέχει τα θέματα προγραμματισμού. Υπάρχουν αρκετά που πρέπει να γίνουν, αφού αναμένεται να υπάρξουν αρκετές αλλαγές στο ρόστερ της ομάδας.

Θα πρέπει να βρεθεί η λύση με παίκτες που έχουν συμβόλαιο και για του χρόνου, και δεν ικανοποίησαν, υπάρχουν παίκτες που έληξαν τα συμβόλαια τους και θα πρέπει να ξεκαθαρίσει ποιοι θα μείνουν, και ποιοι όχι, ενώ είναι και το θέμα των προσθηκών. Δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο, γι’ αυτό και άπαντες στο γαλαζοκίτρινο οικοδόμημα, καλούνται να ενεργήσουν γρήγορα για να αρχίσουν να λύνονται ένα ένα τα θέματα που είναι ανοιχτά.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση