ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

ΑΕΛ: Τα λάθη και η μεταγραφική Ιανουαρίου

Θέλει να «σουλουπώσει» ορισμένες χτυπητές αδυναμίες ο Γιανέφσκι

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Όταν το καλοκαίρι η ΑΕΛ ανακοίνωνε την έναρξη συνεργασίας με τον Ζόρζε Σίλας, υπήρχε ενθουσιασμός γύρω από το όνομα του, αφού ήταν ένας άνθρωπος που ήξερε την ομάδα λόγω της θητείας του ως ποδοσφαιριστής, και άπαντες πίστευαν ότι θα κατάφερνε μαζί με τον Μπεμπέ να χτίσουν ένα δυνατό και ανταγωνιστικό σύνολο.

Εκ του αποτελέσματος, ο μεταγραφικός σχεδιασμός του καλοκαιριού έχει αποτύχει, αφού λίγοι είναι αυτοί που κατάφεραν να δείξουν καλά στοιχεία. Ήρθαν στην ομάδα ποδοσφαιριστές που δείχνουν ότι δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις, και στερούνται ποιότητας.

Αυτό όπως είναι φυσιολογικό, έχει αντίκτυπο και μέσα στο γήπεδο, αφού η ομάδα παρουσιάζει πολλά κενά, σχεδόν σε όλες τις γραμμές. Ας μην συζητήσουμε για την φυσική κατάσταση, που ακόμη παλεύουν να την φτιάξουν στην ΑΕΛ. Η σεζόν ξεκίνησε με όνειρα και φιλοδοξίες, όμως η πορεία δεν ήταν ανάλογη των όσων λέγονταν. Μέσα στις τέσσερις γραμμές, φαίνονται όλα τα λάθη που έγιναν το καλοκαίρι.

Με τον ερχομό του Τσέντομιρ Γιανέφσκι, διορθώθηκαν αρκετά πράγματα, ωστόσο δεν είναι… μάγος και μπορεί να φτάσει μέχρι ένα σημείο με το ρόστερ που έχει στη διάθεση του. Προσπαθεί να κάνει ότι καλύτερο μπορεί, και κατάφερε με ένα νικηφόρο σερί να… ξεκολλήσει την ομάδα από τον πάτο της βαθμολογίας. Ωστόσο τα προβλήματα είναι ακόμη εκεί, επιθετικά οι γαλαζοκίτρινοι μοιάζουν ακίνδυνοι, οι καθαρόαιμοι επιθετικοί πέραν του Μπεραχίνο δεν βρήκαν ακόμη δίκτυα, ενώ πολλές αδυναμίες υπάρχουν και στην αμυντική λειτουργία.

Είναι θέματα τα οποία προβληματίζουν τον έμπειρο τεχνικό, ο οποίος ήδη σκέφτεται την μεταγραφική περίοδο Ιανουαρίου. Σίγουρα δεν μπορεί να… αλλάξει το μισό ρόστερ, αλλά τις τέσσερις κινήσεις που δικαιούται θα κυνηγήσει να τις κάνει, ώστε να φέρει ποδοσφαιριστές που θα μπορέσουν να βοηθήσουν. Στόχος του είναι μέσα από τον «εμβολιασμό» που θα γίνει, να βελτιωθεί η ομάδα, ώστε να διεκδικήσει μέχρι τέλους την έξοδο στην Ευρώπη

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση