ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Στους «32» του Citi o Μάρκος

Επόμενος αντίπαλος του πρωταθλητή μας ο Τζον Ίσνερ

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Έστω και στο υποβαθμισμένο Court 1 των εγκαταστάσεων στην Ουάσινγκτον, ο Μάρκος Παγδατής κέρδισε 2-0 σετ τον Τζον Μίλμαν και προκρίθηκε στους «32» του Citi Open όπου τον περιμένει δύσκολο αγώνας απέναντι στον Τζον Ισνερ

Ο πρωταθλητής είχε να αγωνιστεί σε τουρνουά σε σκλήρή επιφάνεια εδώ και πολύ καιρό όμως τα πήγε πολύ καλά απέναντι στον Τζον Μίλμαν για το 2ο γύρο του Citi Open..

Ο Μάρκος σέρβιρε εξαιρετικά, ήταν αποφασιστικός και εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο τις ευκαιρίες του, επικρατώντας με 6-2, 6-4 του 27χρονου Αυστραλού.

Αν και ο πρωταθλητής μας βρέθηκε αντιμέτωπος με 4 break points παρόλα αυτά τις έσωσε όλες καταφέρνοντας μάλιστα να,  αξιοποιήσει και τις τρεις δικές του για να φτάσει στη νίκη μετά από μόλις 58 λεπτά, στο βραδινό παιχνίδι της 3ης ημέρας των αγώνων στο William H.G. FitzGerald Tennis Center της Ουάσινγκτον.

Την Πέμπτη, με φόντο την είσοδο στους «16», ο Παγδατής θα αντιμετωπίσει το Νο1 του ταμπλό και τρεις φορές φιναλίστ της διοργάνωσης (2007, 2013, 2015), Τζον Ίσνερ ο οποίος λίγο αργότερα νίκησε με 6-3, 6-4 τον Τζέιμς Ντακγουορθ.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Άλλα Σπορ: Τελευταία Ενημέρωση