ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Από το καλό στο καλύτερο ο Στυλιανός Χριστοδούλου!

Κέρδισε στην σειρά τέσσερις διοργανώσεις ITF Juniors U18, καθώς επίσης και το εθνικό πρωτάθλημα των ανδρών

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Ο 17χρονος πρωταθλητής της Masters Tennis Academy, Στυλιανός Χριστοδούλου κέρδισε σήμερα Σάββατο 5 Ιουνίου, τον Σέρβο πρωταθλητή Λουντόσκι Ζόραν στον τελικό του διεθνούς πρωταθλήματος Αντισφαίρισης «ITF Juniors U18 2021» που διοργάνωσε ο Όμιλος Αντισφαίρισης Λάρνακας.

Ο Στυλιανός δείχνει να βρίσκεται σε εκπληκτική κατάσταση και μοιάζει κυριολεκτικά… ασταμάτητος. Από τότε που ξεκίνησε ξανά η αγωνιστική δράση κέρδισε τέσσερεις (!) τελικούς σε αντίστοιχες διοργανώσεις νέων (U18) αλλά και το εθνικό πρωτάθλημα των ανδρών!

Όλες οι συνεχόμενες επιτυχίες του:

-          Κέρδισε το ITF U18 στην Ακαδημία Ηροδότου.

-          Κέρδισε το Εθνικό Πρωτάθλημα στην Κατηγορία των Ανδρών παρά το νεαρό της ηλικίας του.

-          Χωρίς ήττα κέρδισε το ITF 18 Junior Cup του Ομίλου Αμμοχώστου στην Λεμεσό.

-          Νικητής και ITF 18 Junior Cup του Sporting Clup στην Λεμεσό.

-          Κέρδισε σήμερα και το διεθνές πρωτάθλημα Αντισφαίρισης «ITF Juniors U18 2021» στον Όμιλο Αντισφαίρισης Λάρνακας.

Ο Στυλιανός είναι παιδί των ακαδημιών της Masters Tennis Academy, στις οποίες εντάχθηκε από τον πρώτο χρόνο λειτουργίας τους (2013) σε ηλικία εννιά χρόνων. Με προπονητή του τον Γιάννο Χατζηγεωργίου παρουσιάζει σταθερή πρόοδο και ανεβάζει την θέση του (ranking) του. Πριν το τελευταίο πρωτάθλημα ήταν στην θέση 170 της παγκόσμιας κατάταξης και δείχνει ικανός να φτάσει πολύ ψηλά.

Το πλάνο για συμμετοχή σε μεγάλα τουρνουά στο εξωτερικό

Επικοινωνήσαμε με τον προπονητής του Στυλιανού Χριστοδούλου στη Masters Tennis Academy Γιάννο Χατζηγεωργίου, ο οποίος τόνισε την προοπτική του νεαρού αντισφαιριστή αλλά και την ανάγκη εξεύρεσης χορηγών που θα βοηθήσουν στην υλοποίηση του πλάνου για συμμετοχή του σε τουρνουά ψηλού επιπέδου στο εξωτερικό με αθλητές ψηλού επιπέδου.

Οι δηλώσεις του αναλυτικά:

«Σας είχα πει και στην προηγούμενη επικοινωνία μας για τις δυνατότητες του Στυλιανού και την εξαιρετική προοπτική του. Βρίσκεται στην πιο καλή κατάσταση. Εδώ και ένα χρόνο αποφάσισε να ασχοληθεί επαγγελματικά με το Τένις. Τα επιδημιολογικά μέτρα μας είχαν πάρει πίσω. Κάναμε μια νέα αρχή και τα αποτελέσματα του είναι εκπληκτικά.

Θα πρέπει τώρα ο Στυλιανός να ταξιδέψει στο εξωτερικό και να πάρει μέρος σε τουρνουά ψηλού επιπέδου και να ανταγωνιστεί ακόμα καλύτερους αθλητές. Για να υλοποιηθεί όμως αυτό το πλάνα, απαραίτητο για την περαιτέρω πρόοδο του θα πρέπει να βρούμε χορηγούς που θα συμβάλουν στην κάλυψη των βασικών εξόδων».

Πρώτη η Πολιτεία…

Άποψη της ιστοσελίδας μας είναι ότι η Πολιτεία θα πρέπει πρώτη να συνδράμει στις προσπάθειες ενός τόσο ταλαντούχου πρωταθλητή, να ανέβει ψηλά στην παγκόσμια κατάταξη του Τένις και να προβάλει την Κύπρο μας στην Ευρώπη και σε όλο τον κόσμο.

Γιώργος Παττίχης

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Άλλα Σπορ: Τελευταία Ενημέρωση