ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Εντυπωσιακές επιδόσεις στον Φιλανθρωπικό Αγώνα Καλαθόσφαιρας Telethon

Δελτίο Τύπου

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 1η Ιουνίου με μεγάλη επιτυχία ο Φιλανθρωπικός Αγώνας Καλαθόσφαιρας Telethon στο γήπεδο «Κώστας Παπαέλληνας» στο Στρόβολο, στην παρουσία φίλων της καλαθόσφαιρας. Τον φιλανθρωπικό αγώνα τίμησε με την παρουσία και συμμετοχή του ο Εξοχότατος Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος συνεχάρη τόσο τους διοργανωτές, όσο και τους συμμετέχοντες για την συνεισφορά τους, ενώ παράλληλα κάλεσε το κοινό να δείξει και φέτος την έμπρακτη στήριξή του προς τον θεσμό Telethon. «Είμαστε πάντα δίπλα σε τέτοιου είδους φιλανθρωπικές ενέργειες και παράλληλα έχουμε στόχο να επενδύσουμε περισσότερα στον αθλητισμό και τη νέα γενιά», δήλωσε o Πρόεδρος Χριστοδουλίδης λίγο πριν βρεθεί στο γήπεδο για να αναδείξει τις ικανότητές του στο μπάσκετ.

Από την πλευρά του, ο Γενικός Εκτελεστικός Διευθυντής & Ιατρικός Διευθυντής του Ινστιτούτου Νευρολογίας και Γενετικής Κύπρου, καθηγητής Λεωνίδας Φυλακτού, επεσήμανε πως ο «φετινός Μήνας Telethon ξεκινά δυναμικά με πολλαπλά μηνύματα και έμφαση στην ιδέα του ευ αγωνίζεσθαι», επισημαίνοντας ότι μέσω των εκδηλώσεων ανθρωπιάς και αγάπης που διοργανώνονται τα τελευταία 30 χρόνια στο πλαίσιο του θεσμού Telethon, έχει προσφερθεί στήριξη σε χιλιάδες συνανθρώπους μας.

Ο Πρόεδρος του Κεραυνού Στροβόλου, κ. Πάρις Παπαέλληνας, καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους στο σπίτι του Κεραυνού και εξέφρασε τη δέσμευση του Σωματείου να συνεχίσει να αγκαλιάζει το Telethon. Ο κ. Παπαέλληνας ανακοίνωσε επίσης ότι μέρος του πριμ των καλαθοσφαιριστών για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος θα δοθεί στον φιλανθρωπικό θεσμό Telethon για στήριξη των ερευνητικών προγραμμάτων του Ινστιτούτου Νευρολογίας και Γενετικής Κύπρου, και ασθενών με μυοπάθεια.

Στον φιλανθρωπικό αγώνα συμμετείχαν σε δύο ομάδες οι: Νίκος Χριστοδουλίδης (Πρόεδρος Κυπριακής Δημοκρατίας), Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης (Κυβερνητικός Εκπρόσωπος), Τζόζη Χριστοδούλου (Επίτροπος Ισότητας Φύλων), Ειρήνη Λοϊζίδου (Επίτροπος Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα), Ισαβέλλα Τύμβιου (Δημοτική Σύμβουλος Λευκωσίας), Μιχάλης Κακιούζης (Προπονητής της ανδρικής ομάδας του Κεραυνού και παλαίμαχος καλαθοσφαιριστής Εθνικής Ελλάδος), Simon Μιχαήλ (Αρχηγός καλαθοσφαιρικής ομάδας Κεραυνού και μέλος της Εθνικής), Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης (Παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και μέλος της Εθνικής), Νίκος Στυλιανού (Αθλητής Κεραυνού και μέλος της Εθνικής Ομάδας), Φίλιππος Τίγκας (Αθλητής Κεραυνού και μέλος της Εθνικής), Σοφία Θεολόγου (Παλαίμαχη αθλήτρια Κεραυνού και της Εθνικής), Μικαέλα Βεζένκοβα (Παλαίμαχη αθλήτρια Κεραυνού και Εθνικής), Αντωνία Χατζηχάννα (Παλαίμαχη αθλήτρια Κεραυνού και της Εθνικής), Κωνσταντίνος Παπαέλληνας (Marketing Director Ομίλου CPO Papaellinas και Υπεύθυνος επικοινωνίας του Κεραυνού), Νικόλας Ζαννέττος (Διευθυντής Ψηφιακών Καναλιών Alpha Κύπρου), Κάτια Σάββα (Δημοσιογράφος Alpha Κύπρου), Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου (Δημοσιογράφος Alpha Κύπρου), Jason Τσολάκης, Ανδρέας Ασσιώτης (Επικεφαλής Λιανικής Τραπεζικής της Ελληνικής Τράπεζας) και Χρίστίνα Παπαδοπούλου Φεσά (Διαιτολόγος και κλινική διατροφολόγος). Προπονητές των δύο ομάδων ήταν οι Πάρις Παπαέλληνας και Πανίκος Κωνσταντίνου (Πρόεδρος Σωματείου ΕΘΑ).

Χορηγός επικοινωνίας της εκδήλωσης ήταν ο ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Άλλα Σπορ: Τελευταία Ενημέρωση

Η αθλήτρια του τζούντο εξασφάλισε τη συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού
Του Πανίκου Κωνσταντίνου
 |  ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ