ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Γεωργίου: «Οι γιατροί είπαν να μην αγωνιστώ όμως δεν μπορούσα να λείψω απ' τον τελικό»

Ο πρωταθλητής Ευρώπης στον ΣΠΟΡ FM 95,0

Τεράστια επιτυχία έφερε στην Κύπρο ο Μάριος Γεωργίου, ο οποίος έγραψε ιστορία κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στο μονόζυγο. Ο Κύπριος πρωταθλητής με άψογη εμφάνιση βαθμολογήθηκε από τους κριτές με 14.400 και κατέκτησε την πρώτη θέση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Μονάχου.

Ο Μάριος Γεωργίου μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95,0 το πρωί της Δευτέρας για αυτή τη μεγάλη επιτυχία:

«Περιμέναμε ότι μπορούσαμε να πάρουμε μετάλλιο στο μονόζυγο. Δυο μέρες πριν όταν έπαθα τη θλάση τρίτου βαθμού οι γιατροί μου είπαν να μην κάνω καθόλου όμως δεν μπορούσα με τίποτα να λείπω από τον τελικό. Όταν έκανα προθέρμανση ήξερα πως θα αγωνιζόμουν παρά τον πόνο. Ήξερα πως θα ήταν πολύ δύσκολο όμως έπρεπε να ξεπεράσω τον εαυτό μου. Ευτυχώς όχι μόνο τον ξεπέρασα αλλά κατάφερα να τερματίσω στην κορυφή».

Αν περίμενε αυτή τη μεγάλη επιτυχία: «Η αλήθεια είναι ότι σιγά σιγά το περίμενα. Έκανα το καλύτερο που μπορούσα να κάνω υπό τις συνθήκες αυτές».

Για τις επόμενες του υποχρεώσεις: «Έχουμε το παγκόσμιο κύπελλο στο Παρίσι και μετά ακολουθεί το παγκόσμιο πρωτάθλημα στο Λίβερπουλ».

Για την επιτυχία και το τι μπορούμε να περιμένουμε απ’ τους αθλητές της Κύπρου: «Έχουμε φτιάξει μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Είναι εξαιρετική η χημεία μας και τα νέα παιδιά που μπήκαν στην ομάδα είναι υποσχόμενα. Μπορούμε να φθάσουμε πάρα πολύ ψηλά».

Για το αν υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες για το άθλημα της ενόργανης γυμναστικής: «Πιστεύω πως σιγά σιγά μας παρέχονται τα αναγκαία πράγματα. Υπάρχουν ελλείψεις όχι όμως όπως παλιά».

Για τη στήριξη και αν αυτή υπάρχει: «Πλέον τα παιδιά που έρχονται από πίσω, βλέπουν εμάς και έχουν ένα επιπλέον κίνητρο για να δουλέψουν και να φθάσουν πιο ψηλά».

Για το που αφιερώνει το μετάλλιο: «Πέραν απ’ τους χορηγούς μου τους οποίους ευχαριστώ, αυτό το μετάλλιο το αφιερώνω στον εαυτό μου γιατί ήταν πολύ δύσκολη η διαδρομή. Ήταν αγώνας με τον εαυτό μου».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα Σπορ: Τελευταία Ενημέρωση

Η αθλήτρια του τζούντο εξασφάλισε τη συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού
Του Πανίκου Κωνσταντίνου
 |  ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ