ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ανόρθωση: Κλείνει ένα γύρο

Η δεύτερη θητεία του Ρόνι Λέβι στον πάγκο της Ανόρθωσης ξεκίνησε από το «Τάσος Μάρκου»

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Η δεύτερη θητεία του Ρόνι Λέβι στον πάγκο της Ανόρθωσης ξεκίνησε από το «Τάσος Μάρκου» με αντίπαλο την Αναγέννηση, με αποτέλεσμα ο Ισραηλινός να έχει ήδη συμπληρώσει ένα αγωνιστικό γύρο ως καπετάνιος της «Μεγάλης Κυρίας». Ο προσεχής αγώνας με την Αναγέννηση φέρνει στο μυαλό το νικηφόρο ντεμπούτο του Ισραηλινού που ήρθε δια ποδός Πελέ και Γκονσάλβες, με σύμπτωση το γεγονός ότι ουδείς βρίσκεται σήμερα στην ομάδα.

Από τις 31 Οκτωβρίου και έπειτα, η Ανόρθωση πρόσθεσε στον απολογισμό της 18 βαθμούς σε 13 αγώνες, στατιστικό που δεν μπορεί να συνοδεύει μιαν ομάδα με πρωταγωνιστικούς στόχους. Άλλωστε η βαθμολογική θέση της «Μεγάλης Κυρίας» είναι τέτοια που κατά γενική ομολογία αντικατοπτρίζει το τι έδωσε, ιδιαίτερα την προ Λέβι εποχή. Αναγέννηση, Δόξα, Άρης, ΑΕΖ και Ερμής ήταν οι ομάδες που ηττήθηκαν από τους «κυανόλευκους», ενώ ο βαθμός της ισοπαλίας ήρθε στα ντέρμπι με Απόλλωνα, ΑΕΛ και Ομόνοια.

Σε αντίθεση με προηγούμενα χρόνια, οι απώλειες απέναντι σε μικρομεσαίες ομάδες, όπως ο Εθνικός, η Καρμιώτισσα και η Νέα Σαλαμίνα, ήταν αυτές που δεν επιτρέπουν στην Ανόρθωση να αναπνέει σήμερα αέρα... εξάδας. Ωστόσο με απαρχή τον προηγούμενο αγώνα με τον Ερμή, το βατό πρόγραμμα των τριών αγωνιστικώ που αρκούν, προσφέρονται και για σερί ψυχολογίας και βαθμολογική άνοδο.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση

X