ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ανόρθωση: Ζητούμενο το γκολ

Δεν έχει σκοράρει στα τελευταία τρία παιχνίδια

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Προκειμένου μια ομάδα να φτάσει στη νίκη, απαραίτητη προϋπόθεση αποτελεί το γκολ, κάτι το οποίο η Ανόρθωση δεν έχει πετύχει στην τελευταία τριάδα αγώνων. Η «Μεγάλη Κυρία» έμεινε στο μηδέν ενεργητικό απέναντι σε Απόλλωνα, ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια, αλλά και στους δύο αγώνες απέναντι στην ΑΕΛ κατά την πρώτη φάση του πρωταθλήματος.

Τόσο ο εντός έδρας αγώνας της 1ης Οκτωβρίου 2016, όσο και ο αντίστοιχος εκτός έδρας στις 15 Ιανουαρίου 2017, σημαδεύτηκαν από άγονη ισοπαλία με την Ανόρθωση να αντιμετωπίζει πρόβλημα στην τελική προσπάθεια. Τα αγωνιστικά δεδομένα του τότε και του τώρα είναι διαφορετικά με τους κυανόλευκους να έχουν ενισχυθεί κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο και τους γαλαζοκίτρινους να έχουν αποδυναμωθεί, με τα προγνωστικά να ανατρέπονται.

Μπορεί η ομάδα της Λεμεσού να έχει το βαθμολογικό κίνητρο στην προσπάθειά που κάνει για κατάληψη μιας θέσης που οδηγεί στην Ευρώπη, ωστόσο ένας αγώνας στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» δεν αφήνει ποτέ αδιάφορο τον κόσμο της ομάδας. Σε συνδυασμό δε με την ανάγκη για επιστροφή στις επιτυχίες μετά από περίπου ένα μήνα και τον αγώνα με την Καρμιώτισσα, η νίκη στον προσεχή αγώνα με την ΑΕΛ φαντάζει μονόδρομος για τη «Μεγάλη Κυρία».

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση

X