ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ανόρθωση: Χωρίς δικαιολογίες

Την επιστροφή στις επιτυχίες επιζητούν οι οπαδοί της Ανόρθωσης.

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Την επιστροφή στις επιτυχίες μετά από έναν... στείρο μήνα Μάρτιο επιζητούν οι οπαδοί της Ανόρθωση, με αφορμή βεβαίως και τον απογευματινό αγώνα με την ΑΕΛ. Η «Μεγάλη Κυρία» πανηγύρισε νίκη για τελευταία φορά στις 26 Φεβρουαρίου και τον εκτός έδρας αγώνα με την Καρμιώτισσα, αντιμετωπίζοντας έκτοτε πρόβλημα παραγωγικότητας. Μηδέν γκολ και μόλις ένας βαθμός είναι ο απολογισμός στους τελευταίους τρεις αγώνες πρωταθλήματος, γεγονός που επηρεάζει την πολύ καλή ψυχολογία που δημιουργήθηκε μετά την πρόκριση στην ημιτελική φάση του κυπέλλου για πρώτη φορά μετά τη διετία 2010-2011.

Οι ποδοσφαιριστές προσεγγίζουν το ντέρμπι με γεμάτες τσέπες και έτσι δεν τίθεται θέμα... δικαιολογίας όσον αφορά το κίνητρο αλλά και τον επαγγελματισμό που επιδικνύει η διοίκηση του σωματείου σε αυτές τις δύσκολα οικονομικές συνθήκες. Κολούνγκα και Αγκιλάρ δεν συμπεριλαμβάνονται στα πλάνα του Ρόνι Λέβι, ενώ φανέλα βασικού αναμένεται να πάρει μετά από ένα μήνα ο διεισδυτικός Καλό.

Το γεγονός αυτό προσφέρει στον Ρόνι Λέβι την ευχέρεια να επαναφέρει τον Ράγιο στον άξονα, καθώς η μετατόπισή του στα άκρα αποτελεί σημείο συζήτησης μιας και ο Ισπανός αποδίδει πολύ καλύτερα σε ρόλο επιτελικού μέσου. Εκπλήξεις στην εντεκάδα δεν αναμένονται έχοντας υπόψη και το πόσο περιορισμένο είναι το ρόστερ με τον Κόπριβετς κάτω από τα δοκάρια και τους Γκάμπριελ, Σάντος, Σιβού και Ερέρο να αποτελού την τετράδα στην άμυνα. Στη μεσαία γραμμή οι Βίκτορ και Μίτροβιτς θα διατηρηθούν όπως και οι Ολιβέιρα και Άλβες στη γραμμή κρούσης.

Κυριάκος Τοφή

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση

X