ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ανόρθωση: Ζωή μετά την αποβολή

Δεν αποπροσανατολίστηκε, έπαιξε ορθολογικό ποδόσφαιρο

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Εύκολα κάποιος μπορεί να σταθεί στην φάση αποβολής του Κόπριβετς, να κατακεραυνώσει τον ποδοσφαιριστή και να του δώσει την ετικέτα του μοιραίου στη χθεσινή αναμέτρηση της Ανόρθωσης με την ΑΕΛ. Ωστόσο μέχρι το τελικό σφύριγμα του Κώστα Ψευδιώτη μεσολάβησαν τουλάχιστον άλλα 84 λεπτά, στα οποία η «Μεγάλη Κυρία» δεν αποπροσανατολίστηκε, έπαιξε ορθολογικό ποδόσφαιρο και τελείωσε τον αγώνα με περισσότερες τελικές προσπάθειες από τον αντίπαλο.

Το γεγονός αυτό αναγνώρισε και σχολίασε ο ίδιος ο Ρόνι Λέβι ο οποίος επέλεξε να υψώσει ασπίδα προστασίας στον Γιαν Κόπριβετς αλλά και γενικότερα τους ποδοσφαιριστές του, αναγνωρίζοντας αν μη τι άλλο τη βελτίωση σε σχέση με τους αγώνες πριν τη διακοπή. Η αλήθεια είναι ότι η αμυντική τετράδα των «κυανολεύκων» δεν είχε ιδιαίτερα προβλήματα απέναντι στους επιθετικούς της ΑΕΛ, οι Βίκτορ και Μίτροβιτς συνέθεσαν ένα συμπαγές δίδυμο στη μεσαία γραμμή και το ζήτημα ήταν να βρεθεί ο τρόπος να νικηθεί ο εξαιρετικός Ρομό.

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του κυπέλλου ακόμη αργούν και στο μεσοδιάστημα η Ανόρθωση οφείλει να ανασυνταχθεί και να επιστρέψει στις επιτυχίες καθώς ο τομέας ψυχολογίας είναι ιδιαίτερα εύθραστος τόσο σε επίπεδο παικτών, αλλά και σε επίπεδο κόσμου.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση