ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ανόρθωση: Άλλες 300 χιλιάδες ευρώ για το στόχο!

Οι εισφορές αγγίζουν τις 700 χιλιάδες

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Απόλυτα εφικτός είναι ο στόχος συλλογής ενός εκατομμυρίου ευρώ, ποσό το οποίο θα χρησιμοποιηθεί για την αποπληρωμή του δανείου για το «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Οι εισφορές αγγίζουν τις 700 χιλιάδες ευρώ. Η καμπάνια θα τρέξει μέχρι το τέλος του Μάη. Εκφράζεται η αισιοδοξία ότι θα επιτευχθεί ο μεγάλος στόχος, καθώς απομένουν 300 χιλιάδες ευρώ για να συμπληρωθεί το ποσό και ενώ απομένουν άλλες 25 μέρες.

Η ανταπόκριση του κόσμου της Ανόρθωσης είναι συγκινητική, καθώς αυτή η προσπάθεια έχει αγκαλιαστεί από την πλατιά μάζα όλου του οικοδομήματος της «Κυρίας». Σε αυτή την προσπάθεια έχουν συνεισφέρει επίσης οργανωμένα σύνολα και οπαδοί άλλων ομάδων, δείχνοντας έμπρακτα τη συμπάθειά τους προς την ομάδα της Αμμοχώστου.

Η πρωτοβουλία των οργανωμένων οπαδών της Ανόρθωσης έχει φέρει ουσιαστικό αποτέλεσμα. Οι μαχητές βγήκαν μπροστά σε μια πολύ δύσκολη περίοδο και κατάφεραν να ενεργοποιήσουν όλους τους Ανορθωσιάτες και όχι μόνο, με το στόχο της συλλογής ενός εκατομμύριου να βρίσκεται πλέον πολύ κοντά στην υλοποίησή του.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση