ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ανόρθωση: Πλάνο με δύο διοικήσεις, σωματείο, εταιρεία και εκτελεστικό πρόεδρο

Έτσι θα προχωρήσει η ομάδα της Αμμοχώστου

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Θεόδωρος Τσιολάκης 

Σημαντικές εξελίξεις προκύπτουν στην Ανόρθωση σχετικά με το διοικητικό κομμάτι, καθώς όπως σας αποκάλυψε νωρίτερα το 24sports το όνομα του Χρήστου Χατζηστεφάνου βρίσκεται στο προσκήνιο για την προεδρία του σωματείου.

Πιο συγκεκριμένα το πλάνο διοίκησης της Ανόρθωσης από την ομάδα που συντάχθηκε αφορά δύο διοικήσεις. Η μία διοίκηση θα είναι αυτή του σωματείου που θα έχει υπό τον έλεγχο της όλα τα τμήματα του συλλόγου πλην το ποδοσφαιρικό. Σε αυτή τη διοίκηση ενδιαφέρον για την προεδρία έχει επιδείξει όπως γράψαμε πιο πάνω ο Χρήστος Χατζηστεφάνου και ετοιμάζει τον συνδυασμό του για τις εκλογές της 10ης Μαΐου.

Η άλλη διοίκηση που θα υπάρχει θα είναι αυτή της ποδοσφαιρικής εταιρείας, που θα είναι ξεχωριστό σώμα από αυτού του σωματείου και μάλιστα έγιναν σκέψεις όπως ο πρόεδρος της εταιρείας να είναι εκτελεστικός, δηλαδή να παίρνει μισθό.

Αναφορικά με την ποδοσφαιρική εταιρεία τη δεδομένη στιγμή βρίσκονται σε εξέλιξη οι προσπάθειες από πλευράς της ομάδας που συντάχθηκε για να κατασταλάξουν στο πλάνο τους και στις 14 Μαΐου να παρουσιάσουν τον συνδυασμό τους στην εκλογική συνέλευση της εταιρείας.

Την ίδια στιγμή αξίζει να αναφερθεί πως δεν έχουν μεταβιβαστεί οι μετοχές της εταιρείας στο σωματείο, ενώ η συμφωνία διαχείρισης που υπάρχει ισχύει μέχρι τέλος Μαΐου.

Επί της ουσίας ο λόγος που αποφασίστηκε να υπάρχουν δύο διοικήσεις ανάμεσα σε σωματείο και εταιρεία, αφορούν στον καλύτερο και πιο επαγγελματικό τρόπο λειτουργίας της ποδοσφαιρικής ομάδας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση