ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ανόρθωση: Έρχεται η «Ανάσταση» της «Μεγάλης Κυρίας»

Θετικές εξελίξεις και όλα δείχνουν πως υπάρχει φως στην άκρη του τούνελ...

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Toυ Θεόδωρου Τσιολάκη

Η Ανάσταση του Ιησούς Χρηστού ήρθε και η Ανάσταση της Ανόρθωσης πλησιάζει, καθώς υπάρχει φως στην άκρη του τούνελ, τόσο στο διοικητικό κομμάτι, αλλά και στο οικονομικό.

Αρχικά αυτό που γίνεται τον τελευταίο καιρό με το «Αντώνης Παπαδόπουλος» είναι κάτι ανεπανάληπτο και κάτι που εκφράζει το γεγονός ότι η Ανόρθωση, ήταν, είναι και θα είναι η «Μεγάλη Κυρία» του Κυπριακού ποδοσφαίρου και θα ανήκει παντοτινά στον κόσμο της, που ποτέ του δεν θα αφήσει τη φλόγα που κουβαλάει μαζί της «Αμμόχωστο» να σβήσει.

Και τώρα πάμε σε αυτό που τη δεδομένη στιγμή «καίει» τον κάθε Ανορθωσιάτη και αφορά την επόμενη μέρα του σωματείου αλλά και του ποδοσφαιρικού τμήματος. Πιο συγκεκριμένα όπως σας αποκάλυψε το 24sports ο Χρήστος Χατζηστέφανου ετοιμάζει συνδυασμό για την εκλογική συνέλευση της 10ης Μαΐου για να διεκδικήσει την προεδρία. Από εκεί και πέρα θα υπάρξουν ξανά δύο διοικήσεις στην Ανόρθωση, αυτή του σωματείου και αυτή της ποδοσφαιρικής εταιρείας.

Ανόρθωση: Σκέψεις Χατζηστεφάνου για προεδρία σωματείου , 24Sports & News

Αναφορικά με την ποδοσφαιρική εταιρεία προκύπτουν ευχάριστα νέα που ίσως θα φέρουν και την «Ανάσταση» της Ανόρθωσης.

Το νεότερο που προκύπτει από αυτές τις επαφές που έγιναν ανάμεσα στην ομάδα επιφανών είναι πως βρίσκονται στην τελική ευθεία για να συνάψουν τη συμφωνία μεταξύ τους και να βγουν μπροστά, βάζοντας ο κάθε ένας ένα συγκεκριμένο ποσό για να περάσει άμεσα η ομάδα τα κριτήρια και να μην υπάρξουν κυρώσεις.

Αυτή η ομάδα αποτελείται από ισχυρούς ανθρώπους, οι οποίοι έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν οικονομικά και να οδηγήσουν σταδιακά και ομαλά την Ανόρθωση στην επόμενη μέρα, χωρίς μεγάλα λόγια και υποσχέσεις.

Αναφορικά με το πλάνο της ποδοσφαιρικής εταιρείας, προνοεί πολυμετοχικότητα, δηλαδή δεν θα υπάρχει μεγαλομέτοχος, αλλά ομάδα ατόμων που θα κατέχουν ποσοστό μετοχών. Αναφορικά με τη διοίκηση της εταιρείας, θα υπάρχει εκτελεστικός πρόεδρος που θα είναι αποδεκτός από τον κόσμο και ήδη γίνονται ενέργειες για να βρεθεί ο κατάλληλος.

Επί της ουσίας η εβδομάδα που θα μπει για την Ανόρθωση θα φέρει σημαντικές εξελίξεις στο διοικητικό κομμάτι τόσο του σωματείου με την εκλογική συνέλευση στις 10 Μαΐου, αλλά και της εταιρείας με τις επαφές της ομάδας που συντάχθηκε να δείχνουν πως τελικά θα υπάρξει θετική κατάληξη.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση