ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ανόρθωση: Δεν κρύφτηκε ο Σάντης...

Έδειξε ότι έμαθε από τα λάθη άλλων...

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Ο Ανδρέας Σάντης χθες βράδυ ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του ΡΙΚ και μίλησε ευθέως για όλα όσα αφορούν την Ανόρθωση (δες ΕΔΩ). Ο πρόεδρος της «Κυρίας» δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλο του και ξεκαθάρισε το πως έχουν τα πράγματα για την ώρα στην ομάδα.

Ο Σάντης χωρίς να θέλει να κρύψει το οτιδήποτε ξεκαθάρισε ότι η χρονιά που θα έρθει θα είναι αρκετά δύσκολη για την Ανόρθωση, λόγω των συμβολαίων με παικτών που είναι δεσμευμένη η ομάδα και θα πρέπει να αποδεσμευτούν, επομένως ένα μεγάλο χρηματικό ποσό που θα μπορούσε να αξιοποιηθεί στο μπάτζετ της χρονιάς θα πάει εκεί.

Από εκεί και πέρα ξεκαθάρισε και για τις επαφές που γίνονται με διάφορα άτομα για να αναλάβουν το μετοχικό πακέτο έτσι η Ανόρθωση να μην στηρίζεται μόνο σε ένα άτομο αλλά σε πολλά.

Για μένα το πιο σημαντικό πράγμα το οποίο ξεκαθάρισε ο Σάντης στις χθεσινές του δηλώσεις είναι το γεγονός ότι ο Αντόνιο Πριέτο δεν αποφασίζει μόνος και θα κάνει ότι θέλει ο ίδιος χωρίς να ελέγχεται από κανένα. Πράγμα που έγινε στην περίπτωση του Νεόφυτου Λάρκου και τώρα ο Σάντης τρέχει να πληρώσει τα «σπασμένα».

Ο πρόεδρος της Εταιρείας επειδή βρήκε ένα βουνό από οικονομικές εκκρεμότητες μπροστά του λόγω κακού προγραμματισμού, είδε και έμαθε από τα λάθη που έκαναν άλλοι, έτσι δεν πρόκειται ο ίδιος να κάνει τα ίδια τραγικά λάθη, όπως και ανέφερε.

Τα κλειδιά του ποδοσφαιρικού τμήματος δεν θα παραδοθούν σε κανένα και ο Σάντης και το Δ.Σ είναι αυτοί που θα παίρνουν τις τελικές αποφάσεις για το οτιδήποτε θα γίνει στον προγραμματισμό. Ουσιαστικά ο Πριέτο θα προτείνει και ο Σάντης θα αποφασίζει. Επομένως και οι ευθύνες θα είναι στον πρόεδρο της εταιρείας και στο διοικητικό του συμβούλιο.

Η επόμενη μέρα έχει ήδη αρχίσει στην Ανόρθωση και ο προγραμματισμός βρίσκεται σε εξέλιξη, με το θέμα του νέου προπονητή να βρίσκεται ψηλά στην ατζέντα. Φυσικά για αυτό το θέμα ρωτήθηκε ο Ανδρέας Σάντης και συγκεκριμένα για το όνομα που αποκάλυψε το 24sports, αυτό του Βίκτορ Σάντσεθ (δες ΕΔΩ). Ο πρόεδρος της εταιρείας δεν διέψευσε τον όνομα του Ισπανού, ωστόσο ανέφερε ότι αν δεν πέσουν οι υπογραφές με τον οποιονδήποτε δεν υπάρχει τίποτα σίγουρο, ενώ ζήτησε ακόμη λίγη υπομονή, καθώς σύντομα θα προκύψουν νεότερα.

Επί της ουσίας ο Ανδρέας Σάντης έχει ξεκινήσει να χτίζει τη νέα Ανόρθωση και συνάμα δημιουργεί και την ομάδα ατόμων για να αναλάβουν το μετοχικό πακέτο του Χρήστου Πουλλαΐδη.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση

Αήττητη συνεχίζει την πορεία της η Ανόρθωση που κέρδισε με 1-3 την Καρμιώτισσα εκτός έδρας
24sports.com.cy
 |  ΑΝΟΡΘΩΣΗ