ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ανόρθωση: Επένδυση... από την τσέπη της

Τα βελτιωτικά έργα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» κοστίζουν ακριβά στην ομάδα της Αμμοχώστου

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

«Προχωρήσαμε στο μέτρο του δυνατού, στην αναβάθμιση των εγκαταστάσεων του Α. Παπαδόπουλος με αποκλειστικά δικά μας έξοδα. Αλλαγή χλοοτάπητα, αναβάθμιση φωτισμού, έργα στη Βόρεια Κερκίδα ώστε να μπορεί να λειτουργεί. Με μεγάλη χαρά σήμερα το γήπεδό μας ηλεκτροδοτείται ολόκληρο. Σήμερα η ΑΗΚ μας έδωσε το φορτίο που χρειαζόμασταν και μπήκε υποσταθμός στο γήπεδό μας».

Αυτή ήταν η δήλωση του προέδρου της εταιρείας της Ανόρθωσης Ευγένιου Χαμπουλλά στην χθεσινή γενική συνέλευση της εταιρείας για τα βελτιωτικά έργα που έγιναν και γίνονται το τελευταίο διάστημα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Έργα που βελτιώνουν κατά πολύ την κατάσταση στο ιδιόκτητο γήπεδο της ομάδας και ήταν αναγκαία να πραγματοποιηθούν εδώ και πάρα πολύ καιρό. Από την άλλη, βέβαια, κοστίζουν μια... περιουσία στον μεγαλομέτοχο Χρήστο Πουλλαΐδη και τους στενούς του συνεργάτες. Ο εκ Βατυλής επιχειρηματίας συνεχίζει να αποτελεί τον εγγυητή της σταθερότητας και της οικονομικής ρευστότητας του συλλόγου, εδώ και πάρα πολλά χρόνια, εκ του αποτελέσματος.

Πιο συγκεκριμένα, δαπανήθηκαν περίπου 350 χιλιάδες ευρώ για αυτά τα έργα από ιδία κεφάλαια και χωρίς την στήριξη και την συνδρομή της πολιτείας. Συνεπώς, το γήπεδο και οι εγκαταστάσεις αδειοδοτήθηκαν από τις αρμόδιες αρχές εντός και εκτός Κύπρου σε κατηγορία 3, για την ώρα.

Από την άλλη, βέβαια, η απαιτούμενη αδειοδότηση από την UEFA για να μπορεί το «Αντώνης Παπαδόπουλος» να φιλοξενεί παιχνίδια ομίλων ευρωπαϊκής διοργάνωσης στο άμεσο μέλλον, απέχει κατά παρασάγγας. Χρειάζονται περίπου έξι εκατομμύρια ευρώ, σύμφωνα με πρόσφατη δήλωση του Ευγένιου Χαμπουλλά στην εκπομπή «ΑΝΟλα στη φόρα» (δες ΕΔΩ) για να γίνει όλο αυτό πραγματικότητα.

Γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο, όσοι έχουν το γενικό πρόσταγμα σκέφτονται ήδη το ενδεχόμενο της μετακίνησης των εγκαταστάσεων της ομάδας από τη Λάρνακα στην ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου, με ότι και αν αυτό συνεπάγεται για το παρόν και το

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση