ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ανόρθωση: Η θέση για την επιστολή των 65 και οι διεργασίες!

Με συνεννόηση με τη διοίκηση του σωματείου και της ενδιαφερόμενης ομάδας έρχονται καλά νέα εφόσον γίνει η μεταβίβαση των μετοχών

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Κρίσιμη είναι η εβδομάδα που έχει μπει για την Ανόρθωση καθώς την ερχόμενη Τετάρτη η Γενική Συνέλευση θα κληθεί να ψηφίσει την αποδοχή ή όχι της μεταβίβασης των μετοχών της οικογένειας Πουλλαΐδη στο σωματείο. Μια απόφαση ιδιαίτερα σημαντική που θα κρίνει ουσιαστικά το μέλλον του συλλόγου.

Μάλιστα η εν λόγω πρόταση δεν περιλαμβάνει κανένα όρο, ενώ η συμφωνία διαχείρισης θα ανανεωθεί μόνο για ένα χρόνο. Πέραν αυτού ως γνωστό ο Χρήστος Πουλλαΐδης με τη μεταβίβαση των μετοχών θα διαγράψει και ένα ποσό της τάξεως των 8.2 εκατομμυρίων ευρώ που του οφείλει η εταιρεία και το σωματείο για λεφτά που είχε βάλει παλαιότερα για να καλύψει χρέη άλλων διοικητικών συμβουλίων.

Σε σχέση πάντως με την ανώνυμη επιστολή των 65 ατόμων που παρουσιάστηκαν ως μέλη του συλλόγου, η επίσημη θέση αναφέρει πως η διοίκηση του σωματείου δεν πρόκειται να απαντήσει σε ανώνυμες επιστολές, καθώς κανένα μέλος του σωματείου δεν παρουσιάστηκε για να υποστηρίξει την εν λόγω επιστολή.

Από εκεί και πέρα όπως σας ενημέρωσε το 24sports από την περασμένη Παρασκευή (31/05) ομάδα Ανορθωσιατών είναι έτοιμη να αναλάβει το ποδοσφαιρικό τμήμα και να οδηγήσει την Ανόρθωση στην επόμενη μέρα.

Βέβαια πέραν απ’ το γεγονός πως οι ίδιοι θα βάλουν κάποια χρήματα στα ταμεία της ομάδας, για να μπορούν να ανταποκριθούν στην εξαιρετικά δύσκολη αποστολή θα χρειαστεί η προσφορά όλου του κόσμου της Ανόρθωσης. Πάντως ήδη έχει μαζευτεί ένα σημαντικό ποσό ώστε να γίνει η αρχή και η «Κυρία» να δει πιο μπροστά.

Φυσικά απαραίτητη προϋπόθεση για να βγει αυτή η ομάδα μπροστά είναι την ερχόμενη Τετάρτη να ψηφιστεί η μεταβίβαση των μετοχών της οικογένειας Πουλλαΐδη στο σωματείο για να μπορέσουν και αυτοί να πιάσουν δουλειά.

Σε περίπτωση της μη αποδοχής της πρότασης από τη Γενική Συνέλευση δεν αποκλείεται η Ανόρθωση να οδηγηθεί σε νέο διοικητικό αδιέξοδο, καθώς τη δεδομένη στιγμή δεν υπάρχει οτιδήποτε άλλο ουσιαστικό στον ορίζοντα πέραν από τις προσπάθειες της διοίκησης Χρήστου Χατζηστεφάνου και της ομάδας που εξέφρασε το ενδιαφέρον της να αναλάβει το ποδοσφαιρικό τμήμα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση