ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ανόρθωση: Πλατφόρμα οικονομικής ενίσχυσης για το ποδοσφαιρικό τμήμα

Η ενημέρωση της «Κυρίας»

Η Ανόρθωση με ανακοίνωσή της ενημερώνει την επίσημη έναρξη της εκστρατείας οικονομικής ενίσχυσης και τονίζεται πως όλο το ποσό που θα μαζευτεί θα διατεθεί για τις ανάγκες του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Αναλυτικά:

«Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στον κόσμο και την ιστορία της Ανόρθωσης, αλλά και λαμβανομένης υπόψη της παρούσας οικονομικής κατάστασης του Συλλόγου, ανακοινώνουμε την επίσημη έναρξη της εκστρατείας ενίσχυσης Ανόρθωσης Αμμοχώστου.
Η εκστρατεία θα γίνει ηλεκτρονικά, μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας https://anorthosisdonations.com/ , διαδικασία που επιτρέπει στους φίλους της ομάδας να συνεισφέρουν εύκολα και άμεσα οποιοδήποτε ποσό επιθυμούν με πλήρως διαφανή διαδικασία. Όλο το ποσό που θα μαζευτεί θα διατεθεί για τις ανάγκες του ποδοσφαιρικού τμήματος.
Σε μια περίοδο όπου χρειαζόμαστε την υποστήριξη σας πιο πολύ από ποτέ, ας ενώσουμε και πάλι τις δυνάμεις μας όπως το κάναμε και πρόσφατα με την πλήρη εξόφληση του δανείου που αφορούσε στο Στάδιο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Η αφοσίωση και η αγάπη σας αποτελούν τις κινητήριες δυνάμεις που μας ωθούν να συνεχίσουμε με μεγαλύτερο πάθος και ενέργεια την προσπάθεια για σωτηρία του πιο πολύτιμου αγαθού που φέραμε μαζί μας στην προσφυγιά.

Πίσω στο 1974, ήταν η Ανόρθωση που κράτησε ενωμένους τους Αμμοχωστιανούς. Μισό αιώνα αργότερα, οι Αμμοχωστιανοί ενωμένοι θα την κρατήσουμε!

Βήμα βήμα ο τρόπος συμμετοχής

1) Συνδέεστε με την ιστοσελίδα https://anorthosisdonations.com/

2) Επιλέγετε το ποσό που επιθυμείτε να εισφέρετε.

3) Επιλέγετε κατά πόσο θα αφιερώσετε κάπου την εισφορά σας.

4) Συμπληρώνετε τα στοιχεία σας και το κατά πόσο θα θέλατε να μείνετε ανώνυμοι.

5) Επιλέγετε το «Προχωρήστε σε Δωρεά» για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση