ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ανόρθωση: Ημέρα εξελίξεων

Όλα πιθανά στο μεταγραφικό μέτωπο για την «Κυρία»

Newsroom 24sports

Τελευταία μέρα των μεταγραφών η σημερινή και όπως είναι αναμενόμενο, οι ομάδες που δεν έχουν ολοκληρώσει όλες τους τις κινήσεις τρέχουν να μπαλώσουν τρύπες την τελευταία στιγμή.

Μερικές φορές ωστόσο, οι μετάγραφες την τελευταία μέρα ή καλύτερα τις τελευταίες ώρες, μπορεί να είναι και οι καλύτερες, διότι υπάρχει πιθανότητα να πάρεις παίχτες που είχαν υψηλό κασέ, με πιο λίγα χρήματα. Πάντα αυτοί οι παίχτες προκειμένου να μην μείνουν χωρίς ομάδα, ρίχνουν τις οικονομικές τους απαιτήσεις.

Μια από τις ομάδες η οποία δεν θα μείνει με σταυρωμένα χέρια και να περιμένει την λήξη της μεταγραφικής περιόδου, είναι και η Ανόρθωση.

Η «Κυρία» έχει προχωρήσει μόνο στην μεταγραφή του Τζάνο Ανανίντζε, αλλά είναι γνωστό ότι ψάχνεται και για ποδοσφαιριστή στο χώρο του κέντρου. Ωστόσο, τα μέχρι τώρα δεδομένα στο κυανόλευκο στρατόπεδο δεν είναι και αρκετά ξεκάθαρα. Ο ποδοσφαιριστής που ήταν ο νούμερο ένας στόχος της ομάδας για αυτή την θέση, ο Ντένις Πόποβιτς, έμεινε ελεύθερος από την ομάδα του με τους ανθρώπους της «Κυρίας» να αναφέρουν ότι είναι απομακρυσμένη περίπτωση, αλλά στην τελευταία μέρα των μεταγραφών ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί.

Εκτός από το ψάξιμο για παίχτη στο χώρο του κέντρου, υπάρχει και η περίπτωση Χριστοφή, που όπως δήλωσε και ο εκπρόσωπος του, Δημήτρης Μασιάςυπήρξε ενδιαφέρον. Ωστόσο, η περίπτωση ακόμη δεν έχει κλείσει θετικά, με την σημερινή μέρα να είναι καθοριστική, όσον αφορά το συγκεκριμένο θέμα.

Η Κυρία επίσης, διαμηνύει ότι ψάχνεται και για ποδοσφαιριστές καταλόγου ΄Β, αλλά μέχρι τώρα ούτε σε αυτό το μέτωπο υπήρξαν εξελίξεις.

Αν υπάρξει κάποια μεταγραφική κίνηση ποδοσφαιριστή για τον κατάλογο Ά, δεδομένο πρέπει να θεωρείται ότι θα αποχωρήσει ο Μπεράτ Σαντίκ.

Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε και από μόνοι σας, τα μεταγραφικά ζητήματα που απασχολούν την ομάδα της Αμμοχώστου είναι αρκετά και μπερδεμένα. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να περιμένουμε ακόμη λίγες ώρες να ξεκαθαρίσουν μια και καλή, όλα τα μεταγραφικά ζητήματα, είτε θετικά, είτε αρνητικά.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Το restart του Νίκαρου και ο ηγέτης της κρίσης 

«ναι αλλά... το δικηγορικο πάντα είναι προτεραιότητα.... και εγώ τα πηρα στο κρανίο όταν έγινε το κούρεμα ...»
κρανίο  |  14:04

#PoliticsBlog Το restart του Νίκαρου και ο ηγέτης της κρίσης 

«ναι αλλά... το δικηγορικο πάντα είναι προτεραιότητα.... και εγώ τα πηρα στο κρανίο όταν έγινε το κούρεμα ...»
κρανίο  |  14:03

Την Πέμπτη νέο πακέτο βοηθείας 2 δισ. για τις επιχειρήσεις

«Αγαπητέ levant, ανεξαρτήτως του αν έχεις δίκιο ή όχι, προτιμότερο να βάλεις την γλώσσα-δηλητήριο στην ...»
Ad Veritatum  |  10:23

Την Πέμπτη νέο πακέτο βοηθείας 2 δισ. για τις επιχειρήσεις

«Ο διεφθαρμένος, διαπλεκόμενος υπηρέτης της ολιγαρχίας, αντί να επιβάλει έγκαιρα προληπτικά μέτρα δηλ. ...»
levant  |  18:41

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση

X