ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ανόρθωση: Με δυο στόπερ... περισσεύει ο Εσκοβάλ

Χτυπά καμπάνα για τον Πορτογάλο

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Η ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας είναι μια από τις προτεραιότητες στον μεταγραφικό σχεδιασμό της Ανόρθωσης. Μάλιστα, στο πλάνο υπάρχει η απόκτηση δύο στόπερ, που επί της ουσίας θα έρθουν για να πάρουν τις θέσεις των Ρισβάνη και Αραγιούρι που αποχώρησαν από την ομάδα μετά τη λήξη του συμβολαίου τους στο φινάλε της περασμένης αγωνιστικής περιόδου.

Η ομάδα της Αμμοχώστου έχει ανάγκη από ποιοτική ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας, καθώς οι αδυναμίες που είχε παρουσιάσει στην ουσία καθ' όλη τη διάρκεια της σεζόν έπαιξαν πολύ μεγάλο ρόλο στο να μην καταφέρει τελικά να πετύχει κανένα από τους στόχους που είχε θέσει.

Οι δύο παίκτες που θα αποκτηθούν θα έρθουν με σκοπό να αποτελέσουν το βασικό κεντρικό αμυντικό δίδυμο της Ανόρθωσης, με τους Κορρέα και Αντωνιάδη να τους πλαισιώνουν. Από τα συμφραζόμενα εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς, λοιπόν, ότι η παρουσία του Ροντρίγκο Εσκοβάλ στο ρόστερ για τη νέα αγωνιστική περίοδο είναι μάλλον περιττή.

Ο Πορτογάλος είχε ελάχιστο χρόνο συμμετοχής τη σεζόν που πέρασε ερχόμενος τον Γενάρη από τη Ριέκα, αγωνιζόμενος σε μόλις δύο παιχνίδια πρωταθλήματος κι άλλα τρία στο κύπελλο. Συνεπώς, με όλα τα παραπάνω στα υπόψιν, μοιάζει λίγο πολύ δεδομένο ότι μέχρι το φινάλε της μεταγραφικής περιόδου θα αποτελέσει παρελθόν.

Ο Εσκοβάλ έχει συμβόλαιο για ακόμα ένα χρόνο με την Ανόρθωση και αναμένεται να γίνει προσπάθεια για πρόωρη διακοπή του, ώστε να αποχωρήσει από την ομάδα αδειάζοντας συνάμα μια θέση στον κατάλογο Α.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση