ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ανόρθωση: Να νικήσει τα προβλήματα

Οι απουσίες και τα σενάρια εντεκάδας

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Του Θεόδωρου Τσιολάκη

Ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία της η Ανόρθωση για το αυριανό παιχνίδι με τον Εθνικό στο «Δασάκι» για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η «Κυρία» μετά την ισοπαλία με την ΑΕΚ την περασμένη εβδομάδα θέλει να επιστρέψει στις νίκες για να παραμείνει κοντά στην κορυφή και στις ψηλές θέσεις της βαθμολογίας. Άλλωστε τέτοια παιχνίδια είναι must win και οποιεσδήποτε δικαιολογίες δεν υπάρχουν για τυχών αρνητικό αποτέλεσμα.

Η ομάδα της Αμμοχώστου θα πάει στο «Δασάκι» με εφτά απουσίες και αυτό σίγουρα είναι κάτι που χρήζει ιδιαίτερη αναφορά, καθώς πέραν από τον Εθνικό ο Γκαγιέγο θα πρέπει να νικήσει και τα ίδια τα προβλήματα.

Πιο συγκεκριμένα εκτός αποστολής από το αυριανό παιχνίδι είναι οι τραυματίες Αρτυματάς, Γκερέρο, Φερέρ, Γκαρσία, Ουαγκέ και Ιωάννου, ενώ θα απουσιάσει και ο τιμωρημένος Τσίκο.

Ο Ισπανός τεχνικός κατά τη διάρκεια της εβδομάδας κατάστρωσε το πλάνο του, το οποίο θα έχει σίγουρα αλλαγές.

Στο τέρμα θα είναι ο Αρμπολέδα, στα στόπερ οι Μαρμούκ και Κάργας, αριστερά θα είναι ο Κορέια και δεξιά ο Αντωνίου. Στο κέντρο θα είναι οι Τιουνέ και Τεχέρα. Στα αριστερά στην επίθεση θα είναι ο Ουαρίς και δεξιά ο Φερέιρα. Από εκεί και πέρα όσον αφορά τις υπόλοιπες δύο θέσεις υπάρχουν κάποια σενάρια. Το ένα είναι να δούμε τους Καστέλ και Γκασάμα να ξεκινούν βασικοί και το άλλο να δούμε τον Γκασάμα στην κορυφή και πιο πίσω του έναν εκ των Μουσοντά, Χρυσοστόμου και Παρούτη. Φυσικά υπάρχει και ακόμη ένα σενάριο να είναι στο αριστερό άκρο της άμυνας ο Κίκο, στο αριστερό φτερό της επίθεσης ο Κορέια και πίσω από τον επιθετικό ο Ουαρίς.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση