ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 00:14
 

Ανόρθωση: Προσπαθώντας να «κερδίσει» τα συμβόλαια διαρκείας

Ντούρις, Λαβόρδε και Ράγιο διατηρούν συμβόλαιο και τη νέα σεζόν

Newsroom 24sports

Οι ενδείξεις αναφέρουν ότι το προσεχές καλοκαίρι οι πολλές και μεγάλες αλλαγές στο ρόστερ της Ανόρθωσης είναι αναπόφευκτες μιας και μονάδες όπως ο Ντάνιελ Πράνιτς έχουν ήδη εκδηλώσει τάσεις φυγής. Στην εξίσωση συμπεριλαμβάνεται και ο Ντουγκλάο ο οποίος πέρσι το καλοκαίρι ανανέωσε με στόχο να κλείσει την καριέρα του ένα χρόνο αργότερα ωστόσο οι συγκυρίες τον φέρνουν να αποχωρεί νωρίτερα.

Η διακοπή συνεργασίας με κάποιον εκ των τριών φαντάζει απομακρυσμένη

Από εκεί και πέρα, ενδεχομένως αυτό που απασχολεί περισσότερο δεν είναι οι ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα φύγουν, αλλά αυτοί που θα παραμείνουν βάση συμβολαίου. Ουσιαστικά τρεις υψηλά αμοιβόμενοι δεν έχουν δικαιώσει φέτος τις προσδοκίες έχοντας βάλει υπογραφή σε έγγραφο το οποίο τους διατηρεί στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» και τη νέα σεζόν.

Αυτοί είναι κυρίως οι Μίχαλ Ντούρις, Ρούμπεν Ράγιο και Ρικάρντο Λαβόρδε οι οποίοι θεωρητικά θα μπορούσαν να συνδέσουν μια φονική τριάδα ωστόσο η πραγματικότητα απέχει πολύ από τη φαντασία. Ο Σλοβάκος έχει αρκετά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του, ο Ισπανός παρουσιάζεται αγνώριστος σε σύγκριση με τα δύο προηγούμενα χρόνια, ενώ ο Κολομβιανός σκόραρε για πρώτη φορά στον τελευταίο αγώνα της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος.

Οι αγώνες οι οποίοι απομένουν μέχρι το φινάλε της σεζόν δεν παρουσιάζουν σοβαρό ενδιαφέρον, πόσο μάλλον υψηλό κίνητρο, ωστόσο προσφέρονται για συντήρηση της αγωνιστικής κατάστασης και εξαγωγή περαιτέρω συμπερασμάτων (και) για τις πιο πάνω περιπτώσεις. Η διακοπή συνεργασίας με κάποιον εκ των τριών με ότι αυτό συνεπάγεται στο οικονομικό κομμάτι, φαντάζει απομακρυσμένη έως αδύνατη, ωστόσο ουδείς μπορεί να προβλέψει την πορεία των πραγμάτων ανάλογα και με τις αποφάσεις των υπευθύνων της νέας σεζόν.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

Με προβλήματα η πρεμιέρα ΓεΣΥ για τους πολίτες

«Ορθογραφία άρθρου...μεγάλη ντροπή!»
Ο Κριτικός  |  23:31

Επετειακό γραμματόσημο για τα 100 χρόνια από τη γέννηση του Γλαύκου Κληρίδη

«Τα όσα πρέσβευε ο Γλαύκος Κληρίδης! Ο ενταφιαστής των ιδεών Γκάλι και ίσως της πιο σοβαρής προσπάθειας ...»
Giannos  |  14:35

Ο Αναστασιάδης διόρισε τον Λεωνίδα Παντελίδη ως Ε/κ μέλος στη ΔΕΑ

«Σοβαρότητα μηδέν από την κυβέρνηση Αναστασιάδη η οποια φαίνεται ξέχασε πως έγινε η φονική έκρηξη στο ...»
Πέτρος Παπαστυλιανού  |  09:50

Την άρση των απομονώσεων ζητά από τον ΟΗΕ ο Ακιντζί

«O κ. Ακιντζί ακόμη να αντιληφθεί ότι κανείς δεν τον λαμβάνει σοβαρά υπόψη. »
ΑΚΑ  |  09:35

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση

X