ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ανόρθωση: Στο ακουστικό για συμφωνία διαχείρισης

Πρόκειται για τη σημαντικότερη εκκρεμότητα στο στρατόπεδο της «Κυρίας» τη δεδομένη στιγμή

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Τα ανοικτά μέτωπα στην Ανόρθωση είναι πολλά και άκρως σημαντικά. Τίποτα όμως δεν είναι τόσο σημαντικό όσο η εκκρεμότητα στο καυτό θέμα της συμφωνίας διαχείρισης του ποδοσφαιρικού τμήματος μεταξύ σωματείου και εταιρείας.

Πρόκειται για μεγαλειώδες ζήτημα και χωρίς την τελική συμφωνία δεν μπορεί να προχωρήσει οτιδήποτε άλλο έχει σχέση με τον προγραμματισμό.

Παρόλο που η διοίκηση αποφεύγει να θέσει χρονοδιαγράμματα, οι διαδικασίες που πρέπει να ακολουθηθούν είναι πολύ συγκεκριμένες και αρκετά χρονοβόρες, οι οποίες περιλαμβάνουν την παρουσίαση του πλάνου και της διοικητικής ομάδας μέχρι τις ασφαλιστικές δικλείδες. Εκ των πραγμάτων θα χρειαστεί λίγη υπομονή πριν μπει το θέμα στο τελευταίο στάδιο, που είναι η έγκριση από τα μέλη της έκτακτης Γενικής Συνέλευσης, με προβλέψεις για ημερομηνίες να μην μπορούν να συμβούν τώρα.

Παρά ταύτα όταν μπει το νερό στο αυλάκι και πέσουν υπογραφές στη συμφωνία διαχείρισης του ποδοσφαιρικού τμήματος, θα τεθεί σε πλήρη ισχύ και η συμφωνία Σάντη-Πουλλαΐδη, που μεταξύ άλλων προνοεί και τη διαγραφή ενός πολύ σημαντικού ποσού από τα χρέη της εταιρείας.

Πρόκειται για το ποσό των 5.525.000 ευρώ, τα οποίο εμφανίζεται στα λογιστικά βιβλία ως δάνειο του Πουλλαΐδη προς την εταιρεία και είναι πέρα για πέρα αντιληπτό και κατανοητό πως η διαγραφή αυτού του ποσού θα αποτελεί ανάσα για τη νέα διοίκηση και την προσπάθεια της.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση

Αήττητη συνεχίζει την πορεία της η Ανόρθωση που κέρδισε με 1-3 την Καρμιώτισσα εκτός έδρας
24sports.com.cy
 |  ΑΝΟΡΘΩΣΗ