ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ανόρθωση: Στο πλάνο... δύο φορ

Η Βαρωσιώτικη ομάδα ψάχνεται για ποιοτική ενίσχυση στην κορυφή της επίθεσης

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Μπορεί σήμερα να υπήρξε η παρουσίαση των Λάρκου και Μίλανιτς για την Ανόρθωση αλλά το μεγαλύτερο ενδιαφέρον των φίλων της ομάδας είναι στο αν αμφότεροι θα καταφέρουν να ενισχύσουν ουσιαστικά το ρόστερ.

Οι επίσημες ανακοινώσεις των Μιχαήλ και Πάντσεον έφεραν χαμόγελα στις τάξεις των οπαδών της μεγάλης ''Κυρίας'' αλλά δεν αρκούν μόνο αυτές οι μεταγραφές ώστε να αρχίσει να πνέει άνεμος αισιοδοξίας στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Για να μπορέσει ο Νεόφυτος Λάρκου να έχει την εμπιστοσύνη απο τον κόσμο στο πρόσωπο του θα πρέπει να κινηθεί με ουσιαστικές κινήσεις έτσι ώστε να καλύψει τις περσινές αδυναμίες της ομάδας.

Η Ανόρθωση μέσα στις υπόλοιπες θέσεις που θα ενισχυθεί είναι και αυτές του επιθετικού με την βαρωσιώτικη ομάδα να ψάχνει στο παζάρι για δύο φορ που να μπορούν να δώσουν αρκετά γκολ στην ομάδα. Ούτε η μεταγραφή Λάφερτι δικαίωσε τις ψηλές προσδοκίες που υπήρχαν προς το πρόσωπο του ΄οπως ούτε και ο έρχομος του Νοβόντι τον Χειμώνα με σύνολο δύο γκολ σε 16 αγώνες.

Ο σχεδιασμός είναι σε προχωρημένο στάδιο και όπως όλα δείχνουν τις επόμενες μέρες αναμένονται οριστικές εξελίξεις και ανακοινώσεις από την ομάδα της Αμμοχώστου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση