ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ανόρθωση: Στο τραπέζι τεχνικός διευθυντής

Χαμπουλλάς - Τιμούρ θα συζητήσουν και αυτό το κεφάλαιο

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Σε εγρήγορση βρίσκονται όλοι στην Ανόρθωση μετά και απ’ τη νέα ήττα στο πρωτάθλημα απ’ την ΠΑΕΕΚ. Τις τελευταίες μάλιστα ώρες πληροφορίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας αναφέρουν ότι προγραμματίζεται συνάντηση Ευγένιου Χαμπουλλά – Τιμούρ Κετσπάγια, μέσα από την οποία θα συζητηθούν θέματα που αφορούν την εικόνα της ομα΄δας αλλά και του προγραμματισμού. 

Οι πληροφορίες πάντως της ιστοσελίδας μας αναφέρουν πως αναμένεται να πέσει στο «τραπέζι» το κεφάλαιο τεχνικός διευθυντής και ανάλογα με την έκβαση των συζητήσεων και της προσέγγισης του Τιμούρ Κετσπάγια θα ανοίξει ένας νέος κύκλος συζητήσεων με υποψήφιους γι’ αυτή τη θέση.

Υπενθυμίζουμε πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο, αφού ήδη απ’ το καλοκαίρι είχε ληφθεί απόφαση για ενίσχυση της ομάδας με τεχνικό διευθυντή εάν και εφόσον έβρισκαν τον κατάλληλο άνθρωπο για το ρόλο αυτό. Θυμίζουμε πως τότε είχαν γίνει συζητήσεις με τον Νταμπίζα, ο οποίος βρέθηκε στο νησί για τετ α τετ με όλους στην «Κυρία», χωρίς όμως να προχωρά.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση