ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ανόρθωση: Τετ-α-τετ Σάντη με παίκτες

Υπάρχει ανησυχία στις τάξεις των παικτών και θα πάει στην προπόνηση ο Σάντης να συζητήσει μαζί τους...

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Η Ανόρθωση είναι ξεκάθαρο ότι δεν διανύει και την καλύτερη της κατάσταση, καθώς βρίσκεται σε ένα οικονομικό αδιέξοδο με τη διοίκηση Ανδρέα Σάντη να ψάχνει τις λύσεις για να μπορέσει να ανταποκριθεί στις οικονομικές της υποχρεώσεις. 

Οι παλιές οφειλές της περασμένης χρονιάς στοίχισαν στη διοίκηση Σάντη, καθώς έδωσε προτεραιότητα εκεί μιας και το καλοκαίρι αλλά και τον Ιανουάριο είχε ενώπιον της σημαντικά ζητήματα που θα επηρέαζαν την εύρυθμη λειτουργία της ομάδας και για αυτό έπρεπε να τακτοποιηθούν άμεσα. 

Μπορεί η διοίκηση Σάντη να κάλυψε σημαντικό μέρος από το χρέος που άφησε η διοίκηση Πουλλαΐδη φεύγοντας, όμως τη δεδομένη στιγμή υπάρχουν εκκρεμότητες στο οικονομικό κομμάτι που αφορούν την τρέχουσα σεζόν, με τους παίκτες της ομάδας να ανησυχούν έντονα. 

Για αυτό και σήμερα το πρωί ο Ανδρέας Σάντης θα δώσει το παρών του στην προπόνηση της ομάδας για να συζητήσει με τους παίκτες, να τους εξηγήσει την κατάσταση και ταυτόχρονα να προσπαθήσει να τους καθησυχάσει έτσι ώστε να ολοκληρωθεί ομαλά η αγωνιστική χρονιά.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση