ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ανόρθωση: Τι κερδίζεις με τα Κυπριακά ψώνια;

Έχει τα θετικά του...

Newsroom 24sports

Εδώ και λίγα 24ωρα έχει δει το φως της δημοσιότητας το γεγονός πως η Ανόρθωση ψωνίζει… κυπριακά. Συγκεκριμένα η «Κυρία» φαίνεται πως έχει αποσπάσει την υπογραφή των Κορέια και Ελουντού απ’ τη Νέα Σαλαμίνα και πως απ’ τη νέα σεζόν θα φοράνε τη φανέλα με τον «φοίνικα» στο στήθος.

Πέραν όμως αυτού είναι δεδομένο πως τα ψώνια της Ανόρθωσης από την Κυπριακή αγορά δεν έχουν κλείσει. Βλέπει και άλλους ποδοσφαιριστές ο Τιμούρ και μάλιστα από ομάδες από αυτές που λέμε... μεγάλες. Ας μην προτρέχουμε όμως…

Η ουσία όλη βρίσκεται στην επιλογή για Κυπριακά ψώνια. Ναι υπάρχουν ποδοσφαιριστές που μπορούν να δώσουν λύσεις και ως τέτοια φαντάζει ο Κορέα ο οποίος από τότε που πάτησε το πόδι του στην Κύπρο φωνάζει πως μπορεί να παίξει σε κάθε Κυπριακή ομάδα. Εξάλλου ο υπήρξε το καλοκαίρι και το φλερτ με την Ομόνοια.

Πέραν όμως απ’ το ταλέντο, που όντως υπάρχουν ποδοσφαιριστές με ταλέντο στην Κυπριακή αγορά, είναι και το θέμα του κόστους. Ναι απ’ την Κύπρο μπορείς να ψωνίσεις πιο φθηνά σε σχέση με άλλες χώρες (ιδιαίτερα κεντρικής Ευρώπης ή και Σκανδιναβίας).

Για το χρόνο προσαρμογής η συζήτηση αφορά μόνο ένα σημείο. Ξέρουν καλά το Κυπριακό πρωτάθλημα και δεν χρειάζονται χρόνο για να αντιληφθούν την Κυπριακή πραγματικότητά – νοοτροπία κλπ. Αυτό που χωρά στη συζήτηση μας είναι κατά πόσο μπορούν παίκτες όπως ο Ελουντού και ο Κορέια να ξεχωρίζουν και στην Ανόρθωση. Για τον δεύτερο ειδικά δύσκολα μπορεί να υποστηρίξει κανείς πως θα χαθεί στην πίεση του πρωταθλητισμού.

Γενικότερα οι αγορές απ’ την Κύπρο είναι μικρού ρίσκου. Γιατί ξέρεις καλά ποιον παίρνεις, το ταλέντο του αλλά και το πώς λειτουργεί στα αποδυτήρια, συμφέρουν οικονομικά και μπορείς να κτίσεις σε αυτές. Δεν λέμε πως μια ομάδα πρέπει να παίζει μόνο Κυπριακά, όμως υπάρχουν μονάδες που τις λες και ευκαιρίες. Και ειδικά ο Κορέια είναι μια τέτοια…

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Το restart του Νίκαρου και ο ηγέτης της κρίσης 

«ναι αλλά... το δικηγορικο πάντα είναι προτεραιότητα.... και εγώ τα πηρα στο κρανίο όταν έγινε το κούρεμα ...»
κρανίο  |  14:04

#PoliticsBlog Το restart του Νίκαρου και ο ηγέτης της κρίσης 

«ναι αλλά... το δικηγορικο πάντα είναι προτεραιότητα.... και εγώ τα πηρα στο κρανίο όταν έγινε το κούρεμα ...»
κρανίο  |  14:03

Την Πέμπτη νέο πακέτο βοηθείας 2 δισ. για τις επιχειρήσεις

«Αγαπητέ levant, ανεξαρτήτως του αν έχεις δίκιο ή όχι, προτιμότερο να βάλεις την γλώσσα-δηλητήριο στην ...»
Ad Veritatum  |  10:23

Την Πέμπτη νέο πακέτο βοηθείας 2 δισ. για τις επιχειρήσεις

«Ο διεφθαρμένος, διαπλεκόμενος υπηρέτης της ολιγαρχίας, αντί να επιβάλει έγκαιρα προληπτικά μέτρα δηλ. ...»
levant  |  18:41

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση

X