ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ανόρθωση: Το μεταγραφικό πλάνο και ο κατάλογος Α

Ετοιμάζονται για τις επόμενες κινήσεις τους οι «κυανόλευκοι»

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Μεγάλο ενθουσιασμό έφερε στις τάξεις των οπαδών της Ανόρθωσης η ανανέωση του συμβολαίου Αμρ Ουάρντα. Ο Αιγύπτιος αποτελεί τον 13ο ποδοσφαιριστή της «Κυρίας» που καταλαμβάνει θέση στον κατάλογο Α’.

Με τα υφιστάμενα δεδομένα, παραμένουν μόνο δυο κενές θέσεις στον κατάλογο Α της ομάδας της Αμμοχώστου. Ωστόσο, δεν αποκλείεται να ελευθερωθεί κι άλλη θέση καθώς είναι πιθανό να προκύψουν αποχωρήσεις. Στην 13αδα υπολογίσαμε και τους Πόποβιτς και Κίκο. Ο πρώτος θα αποχωρήσει από την ομάδα ενώ το μέλλον του 2ου είναι αβέβαιο. 

Από εκεί και πέρα, στην «Κυρία» φουλάρουν για τις επόμενες κινήσεις τους, με όλο το βάρος να πέφτει στην ενίσχυση της γραμμής κρούσης. Η διοίκηση Πουλλαΐδη είναι διατεθειμένη να προσφέρει ένα μεγάλο συμβόλαιο για τον επιθετικό κορυφής, έτσι ώστε να αποκτηθεί ένας ποδοσφαιριστής κλάσης που θα μπορέσει να δώσει το εύκολο γκολ.

Πέρα από τον κεντρικό επιθετικό, το πλάνο της Ανόρθωσης περιλαμβάνει επίσης την απόκτηση κεντρικού μέσου, δεκαριού και ενός ακόμη επιθετικού. Η «Κυρία» θα προχωρήσει δεδομένα και σε απόκτηση παικτών καταλόγου Β για να καλύψει τις εκκρεμότητες στο ρόστερ της, καθώς ο αριθμός των κενών θέσεων στον κατάλογο Α είναι περιορισμένος.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση