ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ανόρθωση: Ξεκαθαρίζουν Σάντης και Πουλλαΐδης

Τα σημαντικά θέματα που θα συζητήσουν ο πρόεδρος και ο μεγαλομέτοχος της «Κυρίας»

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Ορίστηκε η συνάντηση ανάμεσα στον Ανδρέα Σάντη και τον Χρήστο Πουλλαΐδη για το ερχόμενο Σάββατο, με τους δύο άντρες της Ανόρθωσης να ξεκαθαρίζουν για το τι θα γίνει με τις μετοχές του μεγαλομετόχου της ομάδας. Θυμίζουμε ότι η συνάντηση ήταν προγραμματισμένη για την προηγούμενη εβδομάδα, όμως αναβλήθηκε.

Αυτή θα είναι η δεύτερη συνάντηση των δυο ανδρών όπου στόχος είναι να βρεθεί η «χρυσή τομή» σε σχέση με τις εκκρεμότητες της φετινής χρονιάς αλλά και το ιδιοκτησιακό καθεστώς της «Κυρίας».

Θυμίζουμε πως Σάντης και Πουλλαΐδης είχαν συναντηθεί μετά τον αποκλεισμό από τον Ολυμπιακό, ώστε να ξεκαθαρίσουν τα «θέλω» τους και να ξεκινήσουν τις διαπραγματεύσεις για το ιδιοκτησιακό καθεστώς.

Από τότε η επαφή ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι σχεδόν καθημερινή, ωστόσο το Σάββατο οι δυο τους συμφώνησαν πως θα βρεθούν στο ίδιο τραπέζι με υπάρξει «λευκός καπνός» για το διοικητικό μέλλον της ομάδας.

Το κύριο θέμα της συνάντησης είναι το μετοχικό πακέτο του Χρήστου Πουλλαΐδη. Ο Σάντης δήλωσε επίσημα ότι θέλει να αναλάβει το ιδιοκτησιακό καθεστώς της ομάδας μαζί με το συμβούλιο του και άλλους εξωδιοικητικούς παράγοντες κι επί αυτού αξιολογεί τα «θέλω» του Χρήστου Πουλλαΐδη προκειμένου να παραχωρήσει τις μετοχές. Επίσης αναμένεται να συζητηθούν και κάποια άλλα θέματα, όπως το κομμάτι των αποζημιώσεων αλλά και το ποσό που υπολείπεται για να καλυφθεί η φετινή χρονιά.

Στόχος των δυο πλευρών είναι το θέμα να κλείσει όσο πιο σύντομα γίνεται προκειμένου με τον ένα ή τον άλλο τρόπο η ομάδα να προχωρήσει στην επόμενη μέρα και να εστιάσει στη νέα σεζόν.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση